Verkocht

De Boomgaard 2 6582 CL Heumen

108m2
Wonen
4
Kamers
395m2
Perceel
1995
Bouwjaar
Prachtige vrijstaande semi-bungalow te koop, gebouwd onder architectuur!
Deze woning is perfect voor ouderen en doorstromers die op zoek zijn naar comfort en gemak. Zodra je binnenkomt, valt meteen de overvloed aan licht op, waardoor de ruimtes nog meer tot hun recht komen. Met energielabel B ben je bovendien milieubewust bezig. De woning is goed geïsoleerd en biedt een solide basis voor een duurzame toekomst.
Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol thuis? Dan is De Boomgaard 2 in Heumen zeker een bezichtiging waard. Neem snel contact op en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.

Bij binnenkomst is er een ruime entree/hal met garderobe, meterkast en toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toiletruimte en bijkeuken. De lichte woonkamer heeft een plavuizenvloer met vloerverwarming, die doorloopt tot in de halfopen keuken. In de zomer blijft de woonkamer lekker koel dankzij de airconditioning die in 2021 is geïnstalleerd. De keuken is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast, met openslaande terrasdeuren naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin.
Vanuit de centrale hal is het toilet bereikbaar, evenals de slaapkamer met laminaatvloer, vaste kast en en-suite badkamer met riante douche, mechanische ventilatie en wastafelmeubel met twee wastafels. De bijkeuken/berging leidt naar de cv-ketel en de inpandige garage, die ook toegang biedt tot de achtertuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, te bereiken via de vaste trap in de hal. Een tweede garage in de achtertuin is bereikbaar via een tweede oprit aan de zijkant van de woning, met voldoende opbergruimte en parkeergelegenheid. De tuin is goed onderhouden en biedt mogelijkheden om de zijtuin bij de achtertuin te betrekken.

Kortom, een buitenkansje!

Heumen is één van de vier kerkdorpen van de Gemeente Heumen. Prachtig gelegen tussen de rivier de Maas, het Maas-Waalkanaal, natuurgebied de Erpenwaai en de Heumense Bossen.
In het dorp wonen ongeveer 1990 inwoners. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven. Er zijn verenigingen voor: voetbal, korfbal, skate-/skeeler, tennis, judo, muziekvereniging, carnaval, biljart, vogelliefhebbers en er is een jeugdvereniging en niet te vergeten het St. Georgiusgilde één van de oudste gilden van Nederland.
Aanwezige voorzieningen in het dorp zijn o.a. de basisschool St. Joris, buitenschoolse opvang , café/cafetaria, skate-skeeler-schaatsshop, jachthaven, manege en een verenigingsgebouw.
Bezienswaardigheden zijn o.a. het gedenkteken bij de sluis dat herinnert aan de meidagen van 1940 toen hier kort maar fel werd gestreden tegen de Duitse invallers.
Het fraaie 16e- eeuwse gotische kerkje van Heumen met een reliëfsteen die ons herinnert aan de slag op de Mookerheide in 1574.
Het atelier(museum) van Jac Maris aan de Looistraat te Heumen en het rentmeestershuis aan de Dorpsstraat zijn eveneens een prachtige bezienswaardigheden. Via een pad langs het rentmeesterhuis komt u op de Maasdijk vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de uiterwaarden. Als u de Maasdijk vervolgt komt u langs een aantal dijkdoorbraken de zogenaamde “kolken”. Een stuk ongerepte natuur waar u heerlijk kunt wandelen en/of vissen.
Details
Energielabel B volledig geïsoleerd (bouwjaar 1995)
Aanwezigheid van een waterontharder
12 zonnepanelen ten behoeve van elektra
Cv combi-ketel Intergas bouwjaar 2014
Woonkamer voorzien van airconditioning
Slaapkamer en badkamer op de begane grond (bungalow)
Toegankelijk voor minder valide
Zonnescherm bij terrasdeuren in de keuken
2 garages
Op slechts 8 kilometer afstand van Nijmegen met al haar voorzieningen en Malden op slechts 3 kilometer afstand.
Openbaar vervoer (bus) richting Nijmegen op 5 minuten fietsafstand en treinstation Molenhoek op ca. 10 minuten fietsafstand.
Goede bereikbaarheid aansluitingen A73 en A50.
Nijmegen/ziekenhuizen/universiteit op ca 35 minuten fietsafstand !

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2024
Verkoopdatum
23 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.611
Aangeboden sinds
21 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning, semi bungalow
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
395 m2
Inhoud van de woning
474 m3
Oppervlakte externe bergruimte
30 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview