Verkocht OV

Plan Herkingen West 10 3249 BV Herkingen

56m2
Wonen
3
Kamers
335m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Aan de Plan Herkingen West 10 te Herkingen vind je een vrijstaande recreatiewoning die klaar is om volledig je eigen te maken. Met een ruime voortuin, eigen parkeergelegenheid, twee veelzijdige slaapkamers en een lichte woonkamer met aangrenzende keuken en achtertuin, biedt dit huis alle ingrediënten voor jouw woondromen. Een praktische badkamer maakt het woongenot compleet. Met de aanwezige zonnepanelen bent u verzekerd van lage energielasten. Dit is de kans om jouw ideale leefomgeving te creëren.

Plan Herkingen West ligt in een rustige en gezellige woonomgeving. Lokale winkels, scholen en gezondheidsfaciliteiten liggen op korte afstand, evenals openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen, waardoor je altijd snel op je bestemming bent. Voor natuur- en watersportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden in de directe omgeving.

Begane grond
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een functioneel halletje. Vanuit hier zijn de eerste verdieping, een praktische badkamer en de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is een ware uitnodiging voor comfort en gezelligheid, compleet met veel natuurlijk daglicht dankzij de vele ramen. Daarnaast kun je vanuit de woonkamer gemakkelijk de open keuken en de achtertuin betreden.

De keuken draagt een rustiek karakter met houten kasten, blauwe deuren en chromen handvatten. Hier kook je op een moderne inductiekookplaat en bewaar je je boodschappen in een handige koel-/vriescombinatie.

De badkamer op de begane grond biedt een alledaagse luxe met grijze vloertegels en frisse witte wandtegels. Daarnaast beschik je er over een wastafel, een zwevend toilet en een comfortabele douche.

Eerste verdieping
Eenmaal boven kom je uit op een overloop die toegang geeft tot twee slaapkamers. Deze kamers bieden tal van mogelijkheden; maak bijvoorbeeld de ene kamer tot een master bedroom en de andere tot een thuiskantoor of kinderkamer.

Tuin
De achtertuin is een oase van rust, deels betegeld en omgeven door gras en volwassen groen. Het volwassen groen zorgt voor de nodige privacy, ideaal voor zomerse barbecues of een rustige leesmiddag. Een houten berging biedt extra opslagruimte en maakt de tuin compleet.


Details
- Vrijstaande woning met eigen parkeergelegenheid
- Eigen grond
- Lichte woonkamer met veel raampartijen
- Keuken met inductiekookplaat en koel-/vriescombinatie
- Praktische badkamer op de begane grond
- Twee slaapkamers
- Achtertuin met veel privacy en houten berging
- Voorzieningen nabij gelegen en een goede bereikbaarheid
- Parkkosten 1100 per jaar dit is inclusief gebruik van het zwembad

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.012
Aangeboden sinds
18 oktober 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
335 m2
Inhoud van de woning
216 m3
Oppervlakte externe bergruimte
20 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview