Buitenplaats Herkingen 33a 3249 BX Herkingen

49m2
Wonen
4
Kamers
347m2
Perceel
1979
Bouwjaar
Op zoek naar een knusse gemoderniseerde vakantiewoning waar je heerlijk tot rust kan komen? Dan is Buitenplaats Herkingen 33-a in het gezellige Herkingen zeker iets voor jou! Deze geschakelde bungalow uit 1979 is onlangs gerenoveerd.

De woning is gelegen op het bungalowpark te Herkingen, waar je volop kan genieten van de rust en de natuur om je heen. Met een perceeloppervlakte van 347 m2 en een achtertuin van 350 m2 heb je hier alle ruimte om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.
Begane grond
Met 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond en een slaapzolder is de woning geschikt voor alle leeftijden. De woning beschikt over een ruime overkapping waar je tijdens zwoele zomeravonden gezellig kan zitten.
De keuken beschikt over inbouwapparatuur en is van alle gemakken voorzien, en een geheel betegelde badkamer is makkelijk in onderhoud.
Het interieur van de vakantiewoning is licht en modern, waardoor je je hier meteen thuis zal voelen. De recente renovatie zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Eerste verdieping
Een knusse slaapzolder met berging.

Details
Bijzonderheden:
- 6 zonnepanelen.
- Airco
- Recentelijk gerenoveerd.
- Moderne keuken & badkamer.
- Vaste trap naar 2de verdieping.
- Van alle gemakken voorzien.
- Ruime tuin met overkapping.

Buitenplaats Herkingen 33-a is de ideale plek voor liefhebbers van gezelligheid, rust en ruimte. Deze knusse bungalow biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Dit pareltje wil je niet missen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.810
Aangeboden sinds
7 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
347 m2
Inhoud van de woning
195 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
27 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview