Stelleplas 156 4451 RN Heinkenszand

47m2
Wonen
4
Kamers
299m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Wij bieden u een goed onderhouden, nagenoeg nieuw vrijstaand recreatiechalet aan met zeer goede verhuurmogelijkheden, gelegen op 299 m2 eigen grond op vakantiepark Stelleplas te Heinkenszand. Dit moderne 5-6 persoonschalet is volledig geïsoleerd, is voorzien van een c.v.-combiketel en beschikt zelfs over een luxe hot tub!

Het park beschikt over een visvijver, douche-/toiletruimte voor kampeerders, invalidentoilet, afwasruimte, speeltuin, een nabij gelegen restaurant en een buiten zwembad met glijbanen. Het park is gelegen in een groene omgeving met prachtige fietsroutes door de zak van Zuid-Beveland. In het dorp Heinkenszand zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een bakker, Etos, supermarkt, snackbar, diverse restaurants, weekmarkt etc. Het strand is binnen ca. 15-20 minuten te bereiken.

Begane grond
Entree met garderobe, meterkast met opstelling c.v.-combiketel, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, keurige badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed (de grootste slaapkamer heeft toegang tot een terras) en één kamer is voorzien van een stapelbed.

Eerste verdieping
Entree met garderobe, meterkast met opstelling c.v.-combiketel, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koel-/vriescombinatie. Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, keurige badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en één kamer is voorzien van een stapelbed.

Details
- Volledig geïsoleerd.
- Groene woonomgeving met veel bomen.
- Er is Wifi aanwezig via KPN.
- De bijdrage aan de V.V.E. bedraagt € 900,- per jaar.
- Voorschot energielasten € 375,- per 6 maanden.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij de hoofdingang van het park bevindt zich een grote parkeerplaats voor bezoekers.
- Permanente bewoning is niet toegestaan.
- Vraagprijs is inclusief inventaris en stoffering.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.596
Aangeboden sinds
12 mei 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
299 m2
Inhoud van de woning
147 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, jacuzzi

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview