Plesmanweg 453 2597 JG 's-Gravenhage

123m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Plesmanduin, een nieuw woonbegrip in Den Haag met een bijzonder verleden en een veelbelovende toekomst.

Plesmanduin is een Rijksmonument met een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht tot de bouw van het eerste KLM hoofdkantoor, op 17 mei 1939 werd dan ook de eerste steen gelegd door Albert Plesman. tijdens de bouw van het KLM hoofdkantoor werd er al flink reclame gemaakt. Toen enkel het staalskelet stond, werd er al op de hekken rondom het terrein geadverteerd met vliegreizen zoals: ''KLM 5 DAAGSCHE RETOURS NAAR PARIJS'' die toen nog 45,- gulden waren. Echter werd op 10 mei 1940 Nederland bezet en zo kwam de burgerluchtvaart die destijds nog in de kinderschoenen stond, in Nederland tot een halt. In 1946 kreeg de KLM het gebouw weer in handen en op 1 april 1946 betrok de KLM dan eindelijk haar nieuwe hoofdgebouw. In de jaren daarna werd het gebouw uitgebreid met meerdere vleugels en zo werd de eerste vleugel die haaks stond op het hoofdgebouw, in 1949 geopend waar niemand minder dan Prins Bernard zelf ook bij aanwezig was. Het voormalig KLM hoofdkantoor is recent getransformeerd naar een prachtig nieuw woongebouw. De onder toezicht van monumentenzorg gerenoveerde ruimtelijke hoofdentree, trappenhuizen en hallen maken veel indruk.

Het complex Plesmanduin is een woongebouw met koop- en huurwoningen en logeer- en vergadermogelijkheden. In de onderbouw van het complex is een sportruimte, waar men tegen betaling gebruik van kan maken.

Het appartement Plesmanweg 453 van ca. 123 m2 ligt op de vierde woonlaag en is recent opgeleverd. Alles in het appartement is nieuw en van hoogwaardige kwaliteit. De vloerverwarming- en koeling zorgen voor een behaaglijk binnenklimaat.

Het appartement is zeer centraal gelegen in een prachtige omgeving in de groene wijk “Duttendel”.
Heerlijk wandelen in het Westbroekpark, in de duinen en op het strand. Of even met de fiets naar het centrum van Den Haag. Tevens in de omgeving de aanrijroutes naar de snelwegen, zoals Rotterdam/Amsterdam en Utrecht. Ook is het openbaarvervoer op loopafstand bereikbaar.
Nabij gelegen zijn er ook mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen in de Bankastraat of de Stevin en Gentsestraat.

Indeling
Via de indrukwekkende entree van het gebouw met brievenbussen en bellentableau kunt u via de trappen of liften naar het appartement.
Entree woning, hal/gang. Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken. Lichte woon-/eetkamer met een plafondhoogte van 3,24 meter. Open keuken met diverse inbouwapparatuur, met onder andere een oven met magnetron functie, inductiekookveld, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Veel opbergmogelijkheden in de keukenlades en een fraai werkblad. De vloer is afgewerkt met een fraaie gespijkerde parketvloer in visgraatpatroon die doorloopt naar alle kamers. Drie slaapkamers waarvan de laatst gelegen slaapkamer toegang tot het balkon geeft met uitzicht over de sprank. Ruime fraaie wasruimte met opstelling voor de wasmachine en droger en bergruimte. Separaat toilet aan het einde van de gang, ruime inpandige berging, twee badkamers waarvan één met inloopdouche, wastafel, en wandspiegel. De tweede badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel met dubbele kranen en wandspiegel, toilet en eventueel optie voor een bad. Gemeenschappelijk fietsenberging in de onderbouw.


Bijzonderheden:

-Bouwjaar 2023
-Eigen grond
-VvE met professionele bestuurder
-Actieve VvE ca. € 418,07 voor o.a. brand/opstalverzekering, sparen voor onderhoud en schoonmaak algemene ruimte
-Afleverset in de woning is aangesloten op een centraal warmte- en koud distributienet van (Eteck)
-Huidig voorschotnota Eteck bedraagt ca. € 100,89 per maand
-Rijksmonument
-Rijks beschermd stadsgezicht Westbroekpark en Belgisch Park
-Parkeren met een tijdelijk parkeervergunning
-Parkeergarage in het naastgelegen nog te bouwen complex wordt nog opgeleverd.
- Koopoptie garageplaats voor € 35.000 kosten koper.
-Volledig geïsoleerd
-Volledig voorzien van dubbele beglazing met HR++ glas
-Vloerverwarming- en koeling
-Iedere kamer apart regelbare klimaatzone
-Gebruikers oppervlakte functie wonen ca. 123 m2


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins. dan wel de gevolgen daarvan.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen makelaar in. Uw makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.301
Aangeboden sinds
8 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
473 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, glasvezel, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview