Verkocht

Schieweg 224c3 3038 BP Rotterdam

102m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1933
Bouwjaar
Een ruim en licht 4-kamer appartement met 2 balkons op een geliefde en gewilde locatie met vrij uitzicht en voldoende parkeergelegenheid. De woning is gesitueerd op de derde en vierde (top)verdieping.

De ligging van de woning is uitstekend te noemen. Het noorden van Rotterdam bruist! Vele leuke brasserieën, winkeltjes en het stadse leven met veel groen. Dichtbij station Noord, het Centraal Station Rotterdam, uitvalswegen (A13, A20) en openbaar vervoer (tram, bus en randstadrail Blijdorp). Binnen 8 minuten fietsen staat u in het centrum van Rotterdam. Het Vroesenpark is op loopafstand gelegen en de groene Noorderhavenkade met grote speeltuin en verschillende basisscholen ligt om de hoek.

Indeling
Begane grond
Via het open portiek bereikt u via de trap de woning op de derde verdieping.

Derde verdieping
De hal biedt toegang tot de voorkamer, achterkamer, keuken, badkamer en het separate toilet.

De woonkamer is ruim en is aan de voorzijde gelegen. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval en kijkt u uit op de straat. Er is een originele marmeren schouw die zorgt voor een gezellige sfeer. Er is een eethoek en een zithoek gecreëerd. Er ligt een lichte laminaatvloer.

De achterkamer is momenteel in gebruik als slaapkamer en is ruim van stuk. Er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed, een kast en bijvoorbeeld een bureau. Hierdoor is de ruimte ook zeer geschikt als werk-/studeerkamer. Het is tevens mogelijk om één grote woonruimte te realiseren door de muur door te breken.

De keuken is voorzien van zwarte keukenkasten met chromen handgrepen en een houtkleurig blad en beschikt over een 4-pitsgaskookstel met afzuigkap, een spoelbak met mengkraan, wasmachineaansluiting en koelkast.

De badkamer is betegeld in het wit en beschikt over een douchecabine en een wastafel met spiegel. Via de deur is het balkon aan de achterzijde toegankelijk vanwaar men uitzicht heeft op de gezellige binnentuinen.

Vierde verdieping
Ruime overloop die toegang geeft tot de badkamer/berging, twee slaapkamers, een separaat toilet en het dak.

De hoofdslaapkamer welke momenteel gebruikt wordt als atelier, is ruim van opzet en heeft een groot raam met toegang tot het balkon aan de voorzijde middels openslaande deuren. Daarnaast is er nog een kleinere kamer op de verdieping die uitermate geschikt is als thuiskantoor, kinderkamer of inloopkast.

De badkamer/berging is ruim van opzet. Deze ruimte kan op verschillende manieren ingericht worden bijvoorbeeld als inloopkast, badkamer etc. en heef toegang tot het dak.

Afmetingen
Derde verdieping 66 m2
Vierde verdieping 36 m2
Totale woonoppervlakte 102 m2
Balkons 5 m2

Bijzonderheden
Volle eigendom, bouwjaar 1933, beschermd stads- en dorpsgezicht, verwarming en warm water middels cv-combiketel (Vaillant, 2015), energielabel E. Houten kozijnen met dubbele beglazing aan de achterzijde en aluminium kozijnen met dubbele beglazing aan de voorzijde, actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 225,48. Oplevering in overleg.

In 2024 staat groot onderhoud aan achtergevel gepland. Hierbij zal het voegwerk worden hersteld, worden alle balkons vervangen en zullen ook alle kozijnen en deuren worden vervangen voor kunststof. Voor deze werkzaamheden komt in maart waarschijnlijk een eenmalige bijdrage van ongeveer € 3000,-.

Bezichtigingsafspraak!
Maak direct een afspraak om dit ruime en lichte 4-kamer appartement met balkon op een toplocatie te bezichtigen.

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 september 2023
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
6 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.941
Aangeboden sinds
19 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
322 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview