Noorderhavenkade 19a3 3039 RD Rotterdam

77m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1935
Bouwjaar
Altijd al willen wonen in de groene en gewilde wijk Blijdorp? Dat kan in dit ruime 3-kamerappartement met balkon en het park van de Noorderhavenkade bijna als voortuin. De woning is gelegen op de derde en vierde verdieping van een authentiek pand uit de jaren ’30.

De ligging van dit appartement is rustig te noemen, terwijl het centrum van Rotterdam op ca. 15 minuten loopafstand is. Openbaar vervoer (o.a. tram, Metro/Randstadrail Blijdorp), uitvalswegen (A13, A20) en voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen en het tot Rijksmonument benoemde Van Maanen (buiten)zwembad liggen binnen handbereik, evenals het Vroesenpark en Diergaarde Blijdorp waar altijd iets te beleven valt!

Indeling
Begane grond
Open portiek met trapopgang en voordeur tot de woning op de derde verdieping.

Derde verdieping
Voordeur tot de hal welke toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, slaapkamer en suite en separate toiletruimte. Middels de eigen binnentrap is de halve vierde verdieping aan de voorzijde te bereiken.

De woonkamer is voorzien van een houten vloer en gestuukte wanden. Er is een gezellige zithoek gecreëerd en een eetgedeelte welke grenst aan de open keuken. De grote ramen in houten kozijnen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Via de en suite deuren is de eerste slaapkamer toegankelijk.

De open keuken is voorzien van een bargedeelte en een RVS-keukenblok met apparatuur. Er is een koel-/vriescombinatie, spoelbak met mengkraan, een vaatwasser en een 4-pitsgasfornuis met oven en afzuigkap aanwezig. Door de verschillende lades en bovenkasten is er voldoende opbergruimte. Aan het bargedeelte kan worden gegeten en gekletst met degene die aan het koken is.

Middels de deur in de keuken is het balkon op het zuidwesten te bereiken. Hier geniet men met een bak koffie van de zon.

De slaapkamer en suite is via de woonkamer te bereiken middels de en suite deuren. De kamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een betegelde schouw die de ruimte extra sfeer geeft. De kamer leent zich bijvoorbeeld ook goed als werk-/studeerruimte of hobbyruimte.

Vierde verdieping
Via de trap is de vierde verdieping aan de voorzijde te bereiken. De overloop biedt toegang tot de tweede slaapkamer en de badkamer en suite. Middels het bovenlicht met luik is er toegang tot het dak.

De slaapkamer is ruim van stuk en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer en suite is tevens via de overloop te bereiken en is voorzien van een ligbad met handdouche en een wastafel met meubel. De vloer is betegeld in het zwart en de wanden zijn voorzien van lichtblauw mozaïek.

Afmetingen
Derde verdieping ca. 53 m2
Vierde verdieping ca. 24 m2
Totale woonoppervlakte ca. 77 m2
Balkon ca. 2 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar ca. 1935, energielabel D, houten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Remeha, 2021). Actieve VvE met een bijdrage van ca. € 132,17 per maand. Oplevering in overleg.

Bezichtiging
Maak direct een afspraak dit ruime 3-kamerappartement met balkon en het park van de Noorderhavenkade bijna als voortuin te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.221
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
247 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview