Verkocht

Franselaan 289D 3028 AE Rotterdam

59m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1938
Bouwjaar
Op te knappen 3-kamer en suite woning gelegen op de 3e verdieping met balkon en een berging in de kelder. Het appartement is in eenvoudige staat en geheel naar eigen smaak in te richten.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13, A20), openbaar vervoer, (basis)scholen en winkels. Het gezellige nieuw aangelegde Dakpark met daaronder de Bigshops en de winkelstraat met haar plaatselijke supermarkt, bakkerij en visboer zijn allen nabij gelegen.

Indeling
Via het gesloten portiek met brievenbussen bereikt u de eigen voordeur op de derde verdieping.

3e verdieping
De hal biedt toegang tot de voorkamer, achterkamer, het toilet, de keuken, de badkamer en de meterkast.

De ruime en lichte woonkamer beschikt over een laminaatvloer. De kamer is opgedeeld in een voor- en achterkamer middels en suite deuren waar een leuke zithoek en eethoek gemaakt kan worden. De grote raampartijen met kunststof kozijnen bieden uitzicht op de gezellige straat en binnentuinen. De achterkamer zou ook als slaapkamer ingericht kunnen worden.

Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen met toegang tot het balkon op het noorden. De keuken beschikt over witte keukenkasten en een wit keukenblad. Er is een 4-pits gasfornuis aanwezig en een spoelbak met mengkraan.

De badkamer is via de keuken te bereiken en beschikt over een inloopdouche en wastafel. Er ligt een granitovloer en de wanden zijn deels betegeld in het wit.

De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen deze zou ook goed als werk-/studeerruimte kunnen dienen als de andere kamer ingericht wordt als slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Totale woonoppervlakte ca. 59 m2
Balkon ca. 2,5m2

Wilt u in niet te ver van de stad wonen, maar wel in een ruim opgezette straat in een buurt met veel groen? Zoek dan niet verder! Met bus, metro of tram reist u zó naar het centrum van Rotterdam of het centrum van Schiedam.

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar ca. 1938, appartement naar eigen smaak te renoveren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Energielabel G. Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van € 112,66, verwarming en warm water middels cv-ketel. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om deze op te knappen 3-kamer en suite woning gelegen op de 3e verdieping met balkon en een berging in de kelder te bezichtigen!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 juli 2023
Verkoopdatum
20 maart 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.136
Aangeboden sinds
26 juli 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
200 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview