Kerkstraatje 503 3961 AV Wijk bij Duurstede

74m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1990
Bouwjaar
Welkom in dit bijzonder fraaie driekamer appartement gelegen in het sfeervolle hart van Wijk bij Duurstede. Met een oppervlakte van 75 vierkante meter biedt deze comfortabele woning alle ruimte die u nodig heeft. Mede dankzij de optimale ligging op de eerste verdieping is het een perfect thuis voor onder andere senioren en stellen. Op loopafstand bevinden zich leuke winkels, galeries, een theater, diverse restaurants en cafés. Bovendien beschikt de woning over een uitstekende bereikbaarheid, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

De centrale hal, fraai verlicht en tevens afgesloten voor extra veiligheid, is het kloppende hart van het appartementencomplex. Hier bevinden zich de brievenbussen en vanuit de hal kunt u de gezamenlijke binnentuin bereiken. Uiteraard ontbreekt ook de lift niet, die u eenvoudig en snel naar de woonverdieping brengt.
Na binnenkomst in de hal met de groepenkast, bereikt u vervolgens twee slaapkamers.

De royale hoofdslaapkamer is met een inbouwkast uitgerust terwijl de tweede slaapkamer flexibel inzetbaar is als logeerkamer of studeerkamer.

Naast een ruime separate toiletruimte beschikt het appartement over een geheel betegelde, stijlvolle badkamer met een ruime douche, wastafelmeubel , handdoekradiator en aansluiting voor uw witgoedapparatuur.

De technische ruimte met de cv-installatie biedt tevens ruimte voor al uw schoonmaakartikelen.

De woonkamer is ruim en licht en is verfraaid met een Frans balkon, een fraaie houten vloer en een open, moderne hoekkeuken. De keuken is voorzien van alle essentiële inbouwapparatuur en is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat, wasemkap, kunststof aanrechtblad met spoelbak en een Quooker kraan, vaatwasmachine, combi oven-magnetron en een koelkast.

U heeft de beschikking over een ruime berging, uitgerust met verlichting en een stopcontact. Daarnaast kunt u genieten van de gezellige, gezamenlijke binnentuin.

Dit appartement ligt te midden van talrijke faciliteiten. Van boetiekwinkels tot een scala aan culinaire hoogstandjes: het centrum van Wijk bij Duurstede biedt volop keuze. Na uw restaurantbezoek kunt u de avond voortzetten in een prachtig theater of de bioscoop. De stad ademt geschiedenis, cultuur en gemeenschapszin, wat voor een levendige en gezellige sfeer zorgt.

Vanaf de Kerkstraatje is de bereikbaarheid uitstekend. Via de provinciale weg N229 bent u binnen 25 kilometer in Utrecht, maar ook steden als Zeist en Bunnik liggen binnen bereik.

Ziet u het al voor u? Wonen in een levendig stadscentrum met de rust van een klein stadje? Neem dan gerust contact met ons op voor een bezichtiging of voor meer informatie over dit charmante appartement.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.221
Aangeboden sinds
10 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
235 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview