Verkocht

Justus van Effenlaan 38 2741 XP Waddinxveen

75m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1962
Bouwjaar
Dit 3 kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping aan de Justus van Effenlaan in Waddinxveen. Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en ruim balkon op het westen waar het tot de zonsondergang het heerlijk vertoeven is. Er zijn twee slaapkamers en een vergrootte badkamer door het samenvoegen van de badkamer en het toilet. Van oorsprong is het een 4 kamer appartement, maar de 3de slaapkamer is toegevoegd aan de woonkamer. In de onderbouw is een berging aanwezig. Het woonoppervlak is circa 75m2.
Begane grond
APPARTEMENT
Je komt het appartement binnen op de tweede etage in een ruime hal. Op de vloer is in alle vertrekken een laminaatvloer aangebracht en in de hal is ook de meterkast met 6 groepen en een aardlekschakelaar.

De woonkamer is ruim en het balkon heeft lichtinval vanaf beide zijden en is daarmee heerlijk licht. Het balkon is vanuit de woonkamer en slaapkamer te bereiken.

De slaapkamer naast de woonkamer (voorzijde) is bij de woonkamer getrokken. Hierdoor is er een woonkamer van circa 35m2 ontstaan. De 2de slaapkamers is gelegen aan de voorzijde van het appartement. In de slaapkamer aan de westzijde is een vaste kast aanwezig en een deur naar het balkon. De keuken is voorzien van een rechte opstelling. Er is een gaskookplaat, afzuigschouw en koel/vriescombinatie en er is plek voor een vaatwasmachine. Vanuit de keuken is een klein balkon bereikbaar met zicht op de straat met parkeerplaatsen.

De badkamer is groter gemaakt en heeft een douche en een wastafel met meubel. In de badkamer is ook het vrijhangend toilet aanwezig.

Details
Vanuit het appartement heeft u een vrij uitzicht op het winkelcentrum "De Luifelbaan". Openbaar vervoer en recreatiegebied het “Gouwebos” liggen op loopafstand.

Verder is er een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 219,33 per maand (exclusief € 105,00 aan voorschot van de stookkosten). Er is een blokverwarming aanwezig naar naar verbruik van de warmte zal het jaarlijks worden verrekend met het voorschot bedrag.

Vanwege het vervangen van de riolering in het complex is er 3 jaar een extra betaling verschuldigd van € 1.200,- per jaar (2024, 2025, 2026 en 2027). Voor 2024 zijn de kosten (€ 1.200,-) al voldaan door de verkoper.

De warmwatervoorziening is geregeld via een boiler. Deze is in 2020 vervangen en wordt gehuurd via Eneco voor € 13,- per maand.

In de onderbouw is een berging aanwezig en de verkoper heeft eventueel nog een aantal meubels ter overname. De oplevering van het appartement is in overleg.




Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.300
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
228 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview