Dorpstraat 11B 2742 AH Waddinxveen

80m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2000
Bouwjaar
Uniek in zijn soort! Dit 3-kamerappartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met 5 appartementen in het oude centrum van de gemeente Waddinxveen. Het complex beschikt over een lift en bij het appartement behoort een eigen (fietsen)berging op straatniveau aan de achterzijde van het complex en eigen parkeerplaats. Dankzij grote raampartijen is er aan zowel de voor- als achterzijde fraai zicht aanwezig. Kom dit zelf ervaren en laat u verrassen tijdens een persoonlijke bezichtiging! Maakt u dit appartement naar uw eigen wens en smaak en wordt dit uw nieuwe (T)huis?

Begane grond:
Brievenbussen / Afgesloten ruime entree met eigen meterkast, trappenhuis en lift.
Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een eigen (fietsen)berging bereikbaar vanaf straatniveau. De berging heeft een goed formaat en is makkelijk bereikbaar.

Appartement (eerste verdieping):
Hal met toegang tot de vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd van circa 37 m2 met aangrenzend de open keuken in L-opstelling. Door de grote raampartijen in de woonkamer geniet u van een fraai uitzicht de straat in. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur, o.a. te weten: koel- en vriescombinatie, 1,5 spoelbak, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron.
Separaat neutraal en volledig betegelde toiletruimte v.v. toilet en fontein. In dezelfde stijl betegelde badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en radiator.
Zowel slaapkamer 1 als slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De grootste slaapkamer heeft veel lichtinval dankzij een zijraam en geeft middels dubbele deuren toegang tot het balkon van circa 8 m2 aan de achterzijde. Hier kan heerlijk genoten worden!
Inpandige bergruimte met de opstelplaats voor de Cv-ketel (2020) en opstelplaats wasmachine.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2000;
- Woonoppervlakte circa 80 m2;
- Inhoud circa 270 m3;
- Balkon aan de achterzijde van circa 8 m2;
- Eigen parkeerplaats nabij het appartementencomplex;
- Eigen fietsenberging bereikbaar vanaf straatniveau;
- Actieve en gezonde VvE: bijdrage is € 176,31 per maand;
- Het appartementencomplex is rolstoel toegankelijk;
- Lift aanwezig;
- Woning kan nog naar eigen wens & smaak gemoderniseerd worden;
- Oplevering in overleg, een snelle oplevering is mogelijk.

Wij laten de mogelijkheden van dit fantastische appartement graag aan u zien tijdens een bezichtiging! Mis deze unieke kans niet en bij interesse in deze woning kunt u contact opnemen via het contactformulier voor het inplannen van een afspraak.

Disclaimer: Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor onjuistheden of afwijkingen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.306
Aangeboden sinds
19 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
270 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview