Kerkewijk 66 3904 JE Veenendaal

128m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2008
Bouwjaar
LET OP! Deze woning is verkocht onder voorbehoud. Eind mei 2024 weten wij of de woning onherroepelijk verkocht is.

Op zoek naar een stijlvol en modern 3-kamerappartement met balkon en dakterras nabij het winkelhart van Veenendaal? Dan is dit prachtige appartement met eigen berging en parkeerplek in de onderbouw wellicht uw droomwoning.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een modern appartementencomplex en voldoet aan alle hedendaagse wensen en voorzieningen. Denk hierbij aan uitstekende isolatie, goede en open indeling en veel lichtinval. De woning biedt alles wat u nodig heeft: een grote woonkamer met schouw, moderne open keuken, twee slaapkamers, moderne badkamer, separaat toilet en ruime berging met wasmachine- en drogeraansluiting. De twee buitenruimtes aan de voor- en achterzijde van het appartement maken het plaatje compleet. Hierdoor kunt u optimaal van het buitenleven genieten.

De woning is gelegen vlakbij Centraal Station Veenendaal, aan de Kerkewijk. Binnen een paar minuten is het gezellige historische centrum, met diverse supermarkten, winkels, eetgelegenheden en terrassen, te bereiken. Veenendaal biedt ook vele andere voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en gezondheidszorg. De stad is mooi centraal in Nederland gelegen aan de A12.

Indeling:
Begane grond:
Bij het appartement behoort een grote externe bergruimte van maar liefst 11 m2 en een eigen parkeerplek in de parkeergarage. U betreedt het appartementencomplex in de goed onderhouden entree. Middels de trap of lift komt u aan op de 1e verdieping, waar het appartement zich bevindt.

1e verdieping:
De voordeur geeft toegang tot de ruime L-vormige hal die is voorzien van grote tegels en garderoberuimte. Vanuit de hal bereikt u alle kamers van het appartement: de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, de badkamer, het toilet met fonteintje en een ruime berging met daarin de wasmachine- en drogeraansluiting.

U bereikt de grote woonkamer middels prachtige dubbele openslaande glazen deuren. De living is mooi afgewerkt met een glad plafond, lichte tegelvloer en brede schouw met sfeervolle haard. De twee dubbele openslaande deuren (richting een Frans balkon) en het brede hoekraam met deur (richting het balkon), halen heerlijk veel buitenlicht binnen. U geniet vanuit de woonkamer van mooi weids uitzicht op de woonomgeving.

U heeft de beschikking over een royale open hoekkeuken. De mooie moderne, greeploze keuken is van vele gemakken voorzien: een vaatwasser, koelkast, oven, brede kookplaat, RVS afzuigkap, spatplaat, spatrand en twee bovenkasten met spotverlichting.

Ook de badkamer is lekker ruim en modern ingericht. Deze beschikt over een dubbel wastafel, grote inloopdouche, zwevend toilet en design radiator.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. Ze zijn beide voorzien van een mooie licht tegelvloer, raam en deur richting het terras. De master bedroom beschikt ook over een brede inbouwkast.

Buiten:
Bij het appartement behoort een buitenruimte van in totaal 22 m2! Aan de voorzijde bevindt zich grenzend aan de woonkamer, een overkapt balkon op het oosten van 9 m2, waarop u met gemak een tuintafel met stoelen of loungebank kunt zetten. Vanaf het balkon geniet u van weids uitzicht op de woonomgeving. Aan de achterzijde, grenzend aan de twee slaapkamers bevindt zich een terras van ca. 13 m2. Deze is gelegen op het westen en voorzien van een zonnescherm.

Algemene gegevens
- Type woning: 3-kamerappartement
- Bouwjaar: 2008
- Verbouwjaar: 2017 (openhaard geplaatst)
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
- Aanwezig: 2 balkons en grote berging in de onderbouw
- Ligging balkon achter: zuid Ligging balkon voor: noord
- Balkon bereik: via de woonkamer en slaapkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Hr cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2022
- Verwarmvoorziening: Hr cv-ketel, ATAG, bouwjaar 2022
- Vloerverwarming: aanwezig in de woonkamer en de keuken
- Zonnepanelen: aanwezig voor verbruik VVE
- Elektrische haard
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.836
Aangeboden sinds
30 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
423 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview