Verkocht

De Valk 42 6301 HR Valkenburg

98m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1993
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
In de toeristische mergelstad Valkenburg a/d Geul, aan de rand van het centrum, is op de derde verdieping gelegen dit ruime en moderne appartement met overdekte privé parkeerplek. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een ruime living met moderne keuken, ruime (ensuite) badkamer, interne én externe bergruimte en een overdekt balkon. Met energielabel B kunnen we spreken van een energiezuinig appartement.

Indeling:

Begane grond:
Brede privé parkeerplaats met carport op achtergelegen terrein. Bergruimtes zijn via separate toegang te bereiken. Privé berging (3m2) voor opslag of plaatsen van een fiets. Ingang aan achterzijde met bellentableau met video intercom. Verzorgde hal met brievenbussen, trappenhuis en lift.

Derde verdieping:
Nette overloop met toegangsdeur appartement. Entree/hal met meterkast, berging met HR combiketel, ruim toilet met fonteintje. De ruime hal biedt toegang naar diverse ruimtes. Royale L-vormige woonkamer met toegang naar keuken en balkon. De keuken bestaat uit een 4-pits gasfornuis, moderne vaatwasser, combi magnetron, koelkast met vriezer en afzuigkap. Twee openslaande deuren geven toegang tot het overdekte balkon met screens aan de ramen, zonnescherm en windscherm aan rechterzijde. Het balkon is op het westen gelegen met zon vanaf de middag en heeft een fraai uitzicht richting het Heuvelland. De badkamer is via de hal en slaapkamer te bereiken en heeft een ligbad, douche en wastafel. De ruime en lichte slaapkamer (15m2) heeft een grote kastenwand. Slaapkamer 2 (9m2), in gebruik als kantoor, heeft dubbele ramen en is aan achterzijde gelegen.

Extra info:
- Het appartement is ruim van opzet en goed onderhouden;
- De kozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing;
- HR combiketel is eigendom, bouwjaar 2017;
- Energielabel B en bovenal zéér energiezuinig in gebruik door tussenligging;
- Inclusief volledig privé eigendom carport parkeerplek;
- V.v.E. kosten zijn € 203,- (voor appartement incl. berging en privé parkeerplaats) voor opstal-/brandverzekering, groot- en klein onderhoud, en elektra algemene ruimtes en reservering onderhoud;
- Het appartementencomplex is goed onderhouden, netjes verzorgd en de V.v.E. is financieel gezond.

Aanvullende informatie
Dit leuke appartement is gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg a/d Geul. Het mergelstadje Valkenburg aan de Geul ligt verscholen tussen de mosgroene heuvels in het hart van het Heuvelland. De middeleeuwse stadskern vol gezellige terrassen en winkeltjes wordt omringd door de indrukwekkende kasteelruïne waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 11de eeuw. In Valkenburg is altijd wel iets te doen en vinden er regelmatig evenementen plaats. Zo beginnen we het jaar met carnaval, waarna kunst-, muziek-, wieler- en wandelevenementen elkaar opvolgen met in oktober jaarmarkt de Bokkemért en aan het eind van het jaar wordt de stad omgetoverd tot een ware kerststad. Met diverse natuur-, fiets- en wandelgebieden is Valkenburg aan de Geul uitgeroepen tot wandelgemeente van Nederland. Verbindingswegen richting Eindhoven, Maastricht, Luik, Heerlen en Aachen zijn eveneens goed te bereiken. Het complex is gelegen schuin tegenover een NS- en busstation.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 februari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.571
Aangeboden sinds
26 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
323 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview