Verkocht

Waterfront 200A 4531 HZ Terneuzen

175m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Schitterend stijlvol appartement met 3 slaapkamers, dubbel balkon en dubbele garage gelegen op de 2e verdieping van appartementencomplex Waterfront. Vanuit de woonkamer geniet je hier dagelijks van schitterend zicht over de Westerschelde. Het appartement is gelegen in de blauwe toren van het complex. Door de ligging van het appartement op de 2e verdieping heeft u niet alleen een prachtig zicht over het water maar ook een prettig contact met de omgeving rondom het gebouw. Vrienden en bekenden op de zeedijk herkent u zo.
Begane grond
Vanuit de hal komen we in de prachtige woonkamer. Door de grote raampartijen is deze heerlijk licht. Vanuit de woonkamer geniet je van schitterend uitzicht over de Westerschelde.

De half open keuken is voorzien van inbouwapparatuur van het merk Siemens. Het inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-vries combinatie en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het inpandige balkon.
Het balkon is voorzien van tegels en een glazen balustrade zodat u uit de wind kunt genieten van het mooie uitzicht.

Vanuit de hal is toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken vind u de opstelplaats voor wasmachine en droger. Tevens biedt deze voldoende plaats voor opbergmogelijkheden. De eerste royale slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Vervolgens treft u de tweede slaapkamer/kantoorkamer. Deze kamer biedt een leuk uitzicht richting het Stadhuisplein. In de hal is een moderne aparte toiletruimte aanwezig voorzien van hangtoilet, fonteintje en luxe betegeling. Hiernaast bevindt zich de moderne badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, wastafelmeubel met grote spiegel en hangtoilet. De badkamer is voorzien van dezelfde luxe betegeling als de toiletruimte.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de royale Master-Bedroom met kastenwand en een schitterend uitzicht over de stad. In deze royale slaapkamer is met het plaatsen van een extra wand éénvoudig een inloopkast te realiseren.

In de parkeerkelder treft u de grote dubbele garage aan met ruimte voor 2 auto’s en uw fietsen. Van oorsprong zijn dit twee garageboxen die samengevoegd zijn tot 1 zeer grote garage. De garage is voorzien van een met afstandsbediening te openen garagepoort van het merk Hörmann.

Details
Het gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing
Het appartement beschikt over een zeer nette laminaatvloer
In de berging zijn een WTW systeem en combi c.v.-ketel aanwezig
De openbare ruimtes van het appartementencomplex zijn energie neutraal door de recent aangelegde zonnepanelen.
Meterkast met voldoende groepen en glasvezelaansluiting
De servicekosten bedragen € 325,74,- per maand.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 november 2023
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.594
Aangeboden sinds
1 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
465 m3
Oppervlakte externe bergruimte
36 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview