Verkocht

Ranonkelstraat 137 3202 JV Spijkenisse

89m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2010
Bouwjaar
TURN KEY! Ben je op zoek naar een prachtig ruim appartement gelegen op de 3e etage van het mooie appartementencomplex “De zes rozen”? Dit instapklare appartement heeft een apart eetgedeelte, een moderne keuken, een ruime woonkamer met zonnig balkon én twee riante slaapkamers. Tel hier je eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage bij op en je hebt je droomappartement gevonden!

Nieuwsgierig? Dat begrijpen we! Kom dus snel kijken bij dit mooie appartement en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging.

Bel of mail voor een afspraak. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.
Begane grond
Omschrijving
Het appartement is onderdeel van een mooi complex genaamd ''Zes Rozen''. Op de begane grond is de entree tot het luxe complex met bellentableau, de brievenbussen en toegang tot de liftinstallatie en de trapopgang.

De eigen parkeerplaats en de berging bevinden zich in de onderbouw, welke je ook middels de liftinstallatie en trap kunt bereiken.

3e verdieping:
Via de liftinstallatie of trap kom je op de verzorgde overdekte corridor van waaruit je de galerij bereikt met toegang tot het appartement. Entree met toegang tot de hal met garderobe. Vanuit hier heb je toegang tot de ruime en lichte eetkamer. De moderne keuken ligt in het midden van de ruimte en heeft een leuke verbinding met het eetgedeelte en de woonkamer. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, een afzuigkap, vaatwasmachine, een koelkast, vriezer en combioven.

De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het complex en deze ruimte is heerlijk licht en ruim! Vanuit hier heb je toegang tot het zonnige balkon. Via zowel de woonkamer als de eetkamer heb je toegang tot een midden-hal met toegang tot diverse vertrekken. Hier tref je het toilet, de badkamer met ruime inloopdouche en wastafelmeubel, meterkast en een aparte berging als technische ruimte met de Cv-installatie, de warmte terug win-installatie en de aansluitingen voor de was- en droogmachine.

De twee slaapkamers zijn heerlijk ruim en lekker licht! De slaapkamer aan de voorzijde van het complex is voorzien van een grote schuifpui naar het zonnige terras, hier is het heerlijk genieten van het buitenleven!

Bijzonderheden:
-Ruim en goed onderhouden appartement
-Eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage
-Zonnig terras
-VvE-bijdrage circa € 174,50 voor het appartement en de berging
-VvE bijdrage circa € 33,81 voor de parkeergarage
-Oplevering in overleg, naar verwachting juli 2024

Afmetingen:
Woonkamer/keuken is circa 34 m2
Eetgedeelte is circa 10 m2
Slaapkamer 1 is circa 16 m2
Slaapkamer 2 is circa 14 m2
Terras is circa 9 m2

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.483
Aangeboden sinds
15 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
280 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview