Verkocht

Beckeringhstraat 3622 3762 EX Soest

47m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Luxe, instapklaar en om door een ringetje te halen. Ook hoef je hier nooit meer de voorruit van je auto te krabben. Je hebt namelijk een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Nog een groot voordeel is dat dit één van de appartementen is die niet aan de doorgaande weg ligt (dit appartement kijkt uit op de Krommeweg).

Dit 2-kamerappartement met lift, sfeervolle woonkamer, balkon, schitterende keuken, complete badkamer en riante slaapkamer is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex genaamd ‘Soesterburgh’.
Het appartementencomplex kent een rijke historie maar in 2020 zijn de kantoren op de schop gegaan en zijn er 24 luxe appartementen gerealiseerd. Deze appartementen moesten gelijk klaar zijn voor de toekomst. Vandaar dat er al geen gas meer aanwezig is.

De vve is gezond en actief. De servicekosten bedragen € 100,78 per maand.

De winkels, zoals de supermarkt, groenteboer, restaurants etc. zijn om de hoek (Burgemeester Grothestraat). Dit geldt ook voor het openbaarvervoer (treinstation Soestdijk), paleis Soestdijk en de bossen. De centrale ligging zorgt dat je met de auto zo richting Amsterdam, Utrecht of Hilversum rijdt.
Begane grond
Indeling complex:
Gesloten entree, opstelling brievenbussen en intercom met videofoon. Wil je de parkeerkelder in? Pak je afstandsbediening, druk op het knopje en de elektrische roldeur gaat open (vanaf de Krommeweg) en hier bevindt zich jouw, eigen, genummerde parkeerplaats en ook is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging. Je kan de lift pakken, maar natuurlijk is er ook een riant trappenhuis (geen klein trappenhuisje zoals je soms wel eens in andere appartementen ziet, maar hier krijg je echt een hotelvibe).


Indeling appartement:
Entree, hal, meterkast, voorraad kast (boodschappen, strijkplank, jassen etc.) Ook bevindt zich hier de mechanische ventilatie, elektrische boiler en aansluitingen voor je wasmachine/droger. De riante slaapkamer is v.v. een dakraam en nog een extra raam naar je balkon toe, wat een speelse indruk geeft aan deze slaapkamer. De badkamer is v.v. een douche, wastafelmeubel, toilet en designradiator. Om dit appartement compleet te maken, mag natuurlijk een mooie visgraatvloer niet ontbreken. De sfeervolle woonkamer is licht en voelt ruim aan door de goed doordachte indeling. Een eyecatcher is toch echt wel de keuken welke is v.v. een Siemens 4 pits inductie kookplaat, Siemens vaatwasmachine, Siemens combimagnetron, Siemens koelkast met vriesvak, Siemens afzuigkap en meer dan voldoende vaste kastruimte. Het balkon is zo gemaakt dat je meestal uit de wind zit en je kijkt ook nog uit op mooie jaren 30 woningen.

Details
- Energielabel C.
- Geen gasaansluitingen meer.
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder (laadpunt in overleg met vve is mogelijk).
- Lift aanwezig.
- Zeer centrale ligging.
- Gehele appartement is v.v. een echte visgraatvloer (geen pvc).
- De servicekosten bedragen € 100,78 per maand. Dit is inclusief opstalverzekering, onderhoud, onderhoud lift etc.
- Glasvezel aanwezig.
- Gunstige ligging t.o.v. natuurgebieden, winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 februari 2024
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.064
Aangeboden sinds
9 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
161 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview