Verkocht

Kepplerstraat 273 2562 VM 's-Gravenhage

108m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1906
Bouwjaar

OPGELET | 3 ruime slaapkamers | 108 m2 | Eigen grond | Bouwjaar 1906 | Balkon


Ligging:

Gelegen op een zeer goede locatie binnen het Regentessekwartier tegen de Laan van Meerdervoort aan. Voorzieningen zijn in de directe omgeving in zeer ruime mate aanwezig. Winkelen kan om de hoek in de Weimarstraat of in de Reinkenstraat. Eten en drinken doe je ook in deze straten maar ook op loopafstand onder andere rondom het Regentesseplein, het Koningsplein en eveneens in het Zeeheldenkwartier. Het openbaar vervoer naar het strand, de stad of de treinstations stopt om de hoek met de Randstadraillijn 3 en tramlijn 11. Ook op de fiets ben je binnen 10 minuten in de stad of op het strand en de doorgaande wegen zijn op aanvaardbare aanrijafstand. Midden in de stad, een heerlijke woonomgeving met alles in de buurt. Dit alles draagt bij aan het prettige woonklimaat dat heel veel mensen in de buurt zo aanspreekt.

Indeling:

Betreed dit stijlvolle onderkomen via een sfeervolle open portiek, waar een elegante portiektrap je naar de eerste verdieping leidt en een voorproefje geeft van de grandeur die binnenin op je wacht.

Eenmaal binnen op de eerste verdieping stap je de hal in, waar zich de trap bevindt. Hier links van heb je nog een extra opbergruimte.

Bij het betreden van de tweede verdieping komt u in de gang terecht. Aan uw linkerzijde bevindt zich direct de keuken, die via openslaande deuren verbonden is met het balkon op het zuiden. Dit biedt een ideale gelegenheid om te genieten van de buitenlucht.

Aan de achterzijde van de woning bevinden twee slaapkamers, elk voorzien van een ruim raam dat voldoende natuurlijk licht binnenlaat. Een van de slaapkamers verbonden met het balkon.

De gang is verbonden met de badkamer en het toilet met links daarvan een opbergruimte.

De woonkamer staat in verbinding met één van de slaapkamers. Bovendien is de woonkamer uitgerust met een fraai gesitueerd vals plafond en biedt het een uitzicht op de voorgevel van de woning.

De laatste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over twee ruime ramen die voldoende natuurlijk licht binnenlaten.



Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte 108 m2
- 3 slaapkamers
- Bouwjaar 1906
- Gelegen op eigen grond
- VvE kosten 99,50,- pm
- Strand en zee op fietsafstand
- Dak recentelijk vernieuwd ( 10 jaar garantie)
- Oplevering kan per direct.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis.

Nog vragen? Wij staan voor u klaar om deze te beantwoorden! Zien wij u binnenkort?

Het team van 88 Makelaars
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.102
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview