Jan Bronnerstraat 19 2552 WV 's-Gravenhage

118m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1984
Bouwjaar
Uniek aanbod!!!! Dit prachtige 4-kamer appartement met garage en parkeerplaats, gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in de populaire woonwijk Houtwijk, is zeker de woning die u zoekt.

118 m2 heeft u tot uw beschikking dus voldoende leefruimte voor het hele gezin met een eigen garage en parkeerplaats. Een riante woonkamer en 3 goede slaapkamers, een separaat toiletruimte en badkamer. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie plavuizenvloer welke geheel doorgelegd is door het gehele appartement. En u heeft binnendoor toegang tot de garage.

In Houtwijk gelegen, dus veel groen en parken, waardoor ook de omgeving erg fijn is te wonen. Scholen en kinderopvangcentra, maar ook veel sportclubs en sportvelden in de nabijheid. het naastgelegen winkelcentrum waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Openbaar vervoer en uitvalswegen ook in de nabijheid.
Begane grond
Middels het intercom belt u aan en komt u het gebouw binnen. Een lift is aanwezig, maar het is de eerste etage, dus we nemen de trap.
Entree hal met meterkast. Aan de linkerzijde heeft u toegang tot de kleinste slaapkamer. Rechtdoor geeft u toegang tot de ruime en zeer lichte woonkamer, aansluitende de gesloten woonkeuken voorzien van alle apparatuur. Tevens een grote provisieruimte waar u uw voorraad kunt weg zetten. Deze is keurig weggewerkt achter een kast. De keuken geeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde van het gebouw.
Vanuit de woonkamer is tevens de 2e riante slaapkamer te betrekken en ook de master slaapkamer met inbouwkasten. Een kast met de CV opstelling en u heeft toegang tot de badkamer, welke voorzien is van een wastafel, ligbad en toilet. Een separaat toiletruimte is aanwezig. Middels een trap heeft u toegang tot de garage/berging. U hoeft dus niet buitenom om in de garage/berging te komen. Een parkeerprobleem is er dus niet, want de auto kan altijd binnen staan of voor de garagedeur geparkeerd worden.

Details
Een zeer riant appartement met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 118m2
Een garage tot uw beschikking en een parkeerplaats voor de garage. De garage is van binnenuit te betreden
Een actieve VvE met een bijdrage van €193,32
Erfpacht afgekocht tot 31-12-2032 met een grondwaarde van € 11.010,- welke bij verlenging eeuwigdurend uitgegeven zal worden
Een zeer prettige woonomgeving.
Maak snel een afspraak met onze vastgoed adviseur in de regio Den Haag.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.297
Aangeboden sinds
1 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
445 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Balkon, ventilatie, kabel-tv, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview