Verkocht

Vierambachtsstraat 177 3022 AL Rotterdam

117m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Ruim en luxe appartement met een heus loftgevoel van 117m2 met balkon, berging en eigen parkeerplaats. De woning heeft een open indeling en is gelegen in de levendige, hippe wijk Delfshaven, op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Rotterdam.

De woning heeft een centrale ligging waardoor het hier prettig ‘stads wonen’ is. Het is een bijzondere en dynamische buurt die vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag een statige sfeer combineert met creatieve bewoners zoals muzikanten, schrijvers en kunstenaars. Kenmerkend zijn de lanen en singels met statige architectuur en heeft daardoor een rustieke uitstraling. Geen andere buurt heeft als Delfshaven twee gezichten; de drukte van de stad en tegelijkertijd een gezellige woonomgeving. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van food, delicatessenwinkels en toko’s, maar ook diverse restaurants en ambachtelijke winkeltjes. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13 en A20) en het openbaar vervoer (bus, trams en Centraal Station).
Tot slot is het stadscentrum zeer makkelijk en snel te bereiken (op 5 minuten fietsen). Kortom, een ideale combinatie!

Indeling
Begane grond
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, lift en trapopgang naar de woning op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, eetkamer/werkkamer, slaapkamer, de badkamer en het separate toilet. Het is mogelijk om de kamer aan de achterzijde af te sluiten van de keuken en zo een extra slaapkamer te creëren. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en bijzonder ruim. Door de grote raampartijen in de erkers is er veel natuurlijke lichtinval. Er ligt een donkere mixed hardwood vloer. Strakke wanden in een zachte blauwgroen kleur verbinden de ruimtes met elkaar. Er is een gezellige zithoek met bibliotheek en voor een eigen invulling zijn er tal van mogelijkheden.

De moderne keuken in L-opstelling heeft een werkblad met bovenkasten en een wand met inbouwapparatuur. De keuken is uitgevoerd in het blauwgroen met hetzelfde mixed hardwood materiaal als achterwand. Het is een bijzonder mooi geheel. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een koel-/vriescombinatie, een groot 4-pitsgasfornuis, een combi (bak/stoom) oven, spoelbak met Quooker, vaatwasser en een koffiehoekje.

De ruimte aan de achterzijde kan gebruikt worden als eetkamer of thuiskantoor en grenst aan het balkon welke middels dubbele schuifdeuren te bereiken is. De kamer is lager gelegen dan de keuken wat een speels effect geeft. Eventueel is het mogelijk een wandje te plaatsen zodat er een extra slaapkamer
ontstaat.

De slaapkamer is ruim en biedt voldoende plaats aan een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De badkamer is betegeld met de bijzondere Tau 'Corten' tegel, waarvoor roestige staalplaten de inspiratie boden. Er is een grote open inloopdouche met regen- en handdouche, een dubbele wastafel met grote spiegelkast, een ligbad en een designradiator. De wasmachine en droger zijn onzichtbaar ondergebracht in een eigen kast. Er is een bijzondere doorkijk met plant naar de woonkamer.
De separate toiletruimte is op dezelfde manier afgewerkt.

Het balkon is aan de achterzijde gelegen en kijkt uit op de binnentuinen met grote bomen. Er is voldoende ruimte voor een leuke zit.

In de onderbouw heeft u nog een berging van circa 7 m2 en een eigen parkeerplaats tot uw beschikking.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 117 m2
Balkon ca. 6 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 2006, Energielabel A, houten kozijnen met dubbele beglazing, verwarming en warm water middels CV-ketel (Ferroli 2023), gecombineerd met een Warmte Terugwin-installatie. Aparte elektrische boiler voor badkamer. Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van in totaal ca. € 230,-. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruime en luxe appartement met een heus loftgevoel van 117m2 met balkon, berging en eigen parkeerplaats, op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Rotterdam te bezichtigen!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
7 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.632
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
377 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview