Verkocht

Scottstraat 42 3076 GZ Rotterdam

67m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Scottstraat 42, Rotterdam

Stap binnen in de wereld van comfort en stijl met dit charmante appartement aan Scottstraat 42 in Rotterdam. Dit knusse appartement, gelegen op een ideale verdieping, biedt twee veelzijdige slaapkamers en een sfeervolle doorzonwoonkamer met een gezellige haard. Hier kun je een comfortabele zit- en eethoek creëren, ideaal voor ontspannen avonden of het organiseren van gezellige etentjes. De keuken en de woonkamer geven beide toegang tot een uitnodigend balkon, perfect om te genieten van de buitenlucht. De stijlvolle badkamer maakt de woning compleet en biedt een serene plek om te ontspannen. Deze woning is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een sfeervolle en praktisch ingedeelde woning.

De buurt rondom Scottstraat 42 staat bekend om zijn levendige karakter en uitstekende voorzieningen. De woning bevindt zich in een buurt die zowel rust als stedelijke energie biedt, met tal van winkels en horecagelegenheden binnen handbereik. De bereikbaarheid is uitstekend met openbaar vervoer (bus-, tramhaltes en station Lombardijen) en snelle toegang tot belangrijke uitvalswegen (A15, A16 en A38). Deze locatie combineert het gemak van het stadsleven met de rust van een comfortabele woonomgeving.

Appartement
Betreed het appartement via een centrale entree, die leidt naar een hal met een houten vloer en lichte wanden. Deze hal biedt toegang tot twee slaapkamers, een separaat toilet, de keuken en de woonkamer.

De doorzonwoonkamer is een uitnodigende ruimte, compleet met een sfeervolle haard, waar je kunt genieten van activiteiten zoals lezen, muziek luisteren of gewoon ontspannen. Het balkon, bereikbaar via de woonkamer, biedt een aangename buitenruimte.

De keuken, met witte keukenkasten, chromen handvatten en een donker keukenblad, is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, inbouwoven en een koel-/vriescombinatie. De keuken geeft ook toegang tot het balkon en de badkamer.

Deze badkamer is fraai afgewerkt met donkere vloertegels en witte wandtegels, en voorzien van een wastafelmeubel en ligbad.

Beide slaapkamers bieden flexibiliteit in hun gebruik, denk aan een kinderkamer, inloopkast of hobbyruimte. Jij bepaalt hoe je deze ruimtes het beste kunt benutten.

Bijzonderheden
● Twee veelzijdige slaapkamers
● Doorzonwoonkamer met sfeervolle haard
● Balkon toegankelijk vanuit zowel keuken als woonkamer
● Stijlvolle badkamer met ligbad
● Centraal gelegen in een levendige buurt
● Nabij openbaar vervoer en uitvalswegen
● Actieve VvE, bijdrage € 129,81,- per maand
● Verwarming via blokverwarming, stookkosten ca. € 185, - per maand

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 januari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.225
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
215 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview