Schieweg 55c 3038 AE Rotterdam

111m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Ruim en licht bovenhuis (maisonette) met dakterras en balkon. De woning is gelegen op de 3e en 4e verdieping op een centrale locatie aan een gezellige straat.

Het centrum van Rotterdam is aan te lopen of te fietsen, in 5 minuten is het Centraal Station
bereikbaar. Ook de Randstadrail (station Blijdorp) ligt om de hoek, daarmee reist u zo naar Den Haag of Zoetermeer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de gezellige lokale winkels of aan het Stadhoudersplein.

Indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met brievenbussen. Via de trap bereikt u de eigen voordeur op de derde verdieping. In de kelder is een eigen berging voor opslag van spullen en/of fietsen.

3e verdieping
De hal biedt toegang tot de woonkamer met halfopen keuken, de toiletruimte en kast.

De ruime en lichte doorzonwoonkamer beschikt over gestuukte wanden en een nette laminaarvloer. Door de grote raampartijen in kunststof kozijnen is er veel natuurlijk lichtinval.
Aan de achterzijde van de kamer is een gezellige zithoek gecreëerd en middels de deur heeft u toegang tot het balkon. Aan de voorzijde kunt u heerlijk tafelen en heeft u toegang tot de halfopen keuken. Door de lengte van de woonkamer is het mogelijk om een grote open keuken te realiseren of bijvoorbeeld een werkplek.

De keuken is voorzien van witte keukenkasten met chromen handgrepen en heeft een licht blad met patroon. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een oven, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een spoelbak met mengkraan en een koel-/vriescombinatie.

4e verdieping
Middels de eigen binnentrap bereikt u de vierde verdieping. De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en het heerlijke dakterras.

De drie slaapkamers zijn allen licht, ruim van stuk en beschikken over verschillende inbouwkasten voor het opbergen van kleding en spullen. De kamers zijn respectievelijk ca. 14, 11 en 8 m2 groot, aan ruimte geen gebrek. De kleinere kamer leent zich uitstekend als werk-/studeerruimte, inloopkast, hobbykamer of babykamer. Eén van de kamers biedt tevens toegang tot het dakterras.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel met meubel en wasmachineaansluiting. De badkamer is in een beige kleurstelling uitgevoerd. De toiletruimte is op dezelfde manier afgewerkt.

Het dakterras is het pareltje van de woning. Hoe fijn is het om een plek als dit te hebben in de luwte van de stad. Hier geniet men van de zon op warme dagen. Er is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en om te tuinieren en men kijkt uit op de gezellige binnentuinen.


Afmetingen
Derde verdieping ca. 59,5 m2
Vierde verdieping ca. 51,5 m2

Totale woonoppervlakte: ca. 111 m2

Balkon ca. 3 m2
Dakterras ca. 14 m2
Kelderbox ca. 5 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar ca. 1950, warmwater en verwarming middels cv-combiketel (Vaillant uit 2002, geheel gereviseerd in 2014), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 141,51 per maand, energielabel E. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruime en lichte bovenhuis met dakterras en balkon gelegen op de 3e en 4e verdieping op een centrale locatie aan een gezellige straat te bezichtigen!

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.829
Aangeboden sinds
12 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
359 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview