Verkocht OV

Mijnsherenlaan 38D 3081 CB Rotterdam

63m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1954
Bouwjaar
DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Stap binnen bij dit prachtige 4-kamer appartement (ca. 63m2) en balkon (ca. 3m2) met een berging in de onderbouw. Het metrostation is op een steenworp afstand waardoor u binnen no time in het centrum bent. De woning is gelegen aan de Mijnsherenlaan 38D in de Tarwewijk, vraagprijs € 225.000 k.k..

Alles in de buurt
Met het Zuidplein, Ahoy, Zuiderpark, de moderne Kop van Zuid, het hippe Katendrecht en de luxe Wilhelminapier om de hoek zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Er is zelfs een Creative Factory aan de Brielselaan met verschillende creatieve bedrijven.

Voldoende ontspanning
Haal een frisse neus en geniet van het groen in het Zuiderpark (met 215 hectare het grootste park van Rotterdam), dein mee tijdens een optreden in Ahoy of gooi uw hengel uit tussen de oude industriële fabriekspanden in de Maas- en Waalhaven. Bij de ingang van de Maastunnel ligt het gloednieuwe pretpark voor kinderen: Speelstad Rotterdam. Aan de zuidkant van de Maas is het goed toeven.

Veel winkelplezier
Op het Zuidplein is het elke dag een gezellige drukte, hier kunt u gebruik maken van tram, metro en bus maar ook winkelen tot u er bij neervalt. Daarnaast is er een theater en een zwembad. Of ga eens heerlijk naar de markt in de naast gelegen Afrikaanderwijk of naar de ss Rotterdam op het hippe schiereiland Katendrecht.
Optimale bereikbaarheid
U bent slechts een tunnel of een brug verwijderd van het centrum en via de snelwegen A15 en A29 zo weer de stad uit.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met trappenhuis en brievenbussen. Vanuit het trappenhuis kan u naar de woningen of bergingen.

4e verdieping
Entree met toegang tot de vertrekken. Één slaapkamer aan de voorzijde én twee aan de achterzijde. Keurige badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche, separaat toilet. Ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur én vanaf de keuken komt u bij uw balkon.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 63m2
Inhoud woning ca. 200m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 3m2
Oplevering in overleg, kan snel
Bouwjaar omstreeks 1954
Eigen grond
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel A
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 75,- per 2024
Projectnotaris van toepassing

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.571
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
200 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview