Verkocht OV

Katendrechtse Lagedijk 366B 3083 GP Rotterdam

45m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1947
Bouwjaar
Ontdek dit charmante appartement aan de Katendrechtse Lagedijk! Een unieke kans om te wonen in dit gezellige deel van Rotterdam. Laat je verrassen door de mogelijkheden en het comfort dat deze woning te bieden heeft.

Het appartement is gelegen in de gewilde buurt Carnisse, waar je profiteert van diverse voorzieningen zoals supermarkten, winkels en gezellige café's. Verder is de bereikbaarheid uitstekend met het openbaar vervoer (bus- en tramhaltes) en belangrijke uitvalswegen (A15 en A16). Hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Appartement
Het pand is toegankelijk via de centrale entree aan de straatzijde. Eenmaal binnen leidt de vaste trap je naar het appartement op de verdieping. De hal geeft je toegang tot een slaapkamer, badkamer en de sfeervolle woonkamer.

Deze knusse woonkamer is voorzien van een karakteristieke haard, wat voor een warme ambiance zorgt. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van een gezellige eet- en zithoek. De woonkamer is bovendien goed verlicht, waardoor het een fijne plek is om te vertoeven.

De keuken is uitgerust met moderne lichtspots en beschikt over witte keukenkasten met chromen handvatten en een prachtig houten keukenblad. Je vindt hier tevens een inductiekookplaat, afzuigkap en een koel/vriescombinatie.

De badkamer straalt een verzorgde uitstraling uit dankzij de beige vloer- en wandtegels. Hier tref je een zwevend toilet, wastafel en een comfortabele douchecabine aan.

Een van de slaapkamers grenst aan het balkon, waardoor deze kamer veel natuurlijk daglicht ontvangt en een rustgevende sfeer heeft. De andere slaapkamer wordt momenteel gebruikt als een gezellige lounge ruimte, maar je kunt deze ruimte naar eigen wens inrichten.

Buitenruimte
Het appartement beschikt over een heerlijk balkon, waar je kunt genieten van de buitenlucht en een moment van ontspanning kunt ervaren.

Bijzonderheden
- Keurig appartement
- Twee slaapkamers
- Modern balkon en keuken
- Aangenaam balkon
- Diverse voorzieningen nabij

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.920
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
152 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview