Heymansstraat 32 3076 CG Rotterdam

74m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Centraal wonen in deze groene en bruisende wijk in Rotterdam-Lombardijen, het beste van 2 werelden in één; stads en dorps, wie wil dat nu niet? Dit heerlijk ruime 3-(voorheen 4) kamerappartement op de bovenste (vierde) woonlaag van een goed onderhouden portiekflat, met energielabel A (energiezuinig, dus!) en een balkon aan zowel de voor- als achterzijde, mag u niet aan u voorbij laten gaan!

Deze woning is uiterst centraal gelegen. De Heymansstraat is een zijstraat van de alom bekende winkelstrip “Spinozaweg”, de winkels zijn letterlijk op steenworp afstand. Een kleine greep uit het winkel assortiment: Kruidvat, een keurslagerij, supermarkten Jumbo en Lidl. Snel nog een laatste boodschap doen? Dat is hier geen probleem, vanuit uw appartement bent u binnen enkele minuten in een supermarkt naar keuze.

Het openbaar vervoer is in Lombardijen ook erg toegankelijk. Direct om de hoek bevinden zich bus- en tramhaltes, waarmee u gemakkelijk door heel Rotterdam en omstreken reist. Binnen 20 minuten bent u in het centrum. Het NS-station Lombardijen is iets verder gelegen, maar zeker aan te lopen of te fietsen. Verder bent u in no-time onderweg op de snelweg, de ring rond Rotterdam.

Voor gezinnen met kinderen is deze wijk heel prettig. Op loopafstand zijn er verschillende basisscholen en kinderopvang mogelijkheden. Het Spinozapark is een leuke plek om te recreëren; er zijn speeltoestellen, sportapparaten en een grote verscheidenheid aan prachtige bloemen en planten. Er is een leuke en actieve speeltuinvereniging “Pascal” op loopafstand. Een speeltuin die naast veel aantrekkelijke speelattributen en attracties ook leuke activiteiten aanbiedt.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, er zijn op loop- en fietsafstand voetbalverenigingen, een basketbal-, handbal- en tennisvereniging en sportscholen.

Bent u een cultuurliefhebber? Wat dacht u van de “Baroeg”? Een begrip in Rotterdam, een alternatief pop-/rockpodium voor de liefhebber, dat in Nederland “wereldberoemd” is. Binnenkort wordt het gebouw volledig vernieuwd, een ware eyecatcher in het Spinozapark!

En niet te vergeten, een hapje of drankje, of een voetbalwedstrijd bekijken in café “’t Haantje” aan de Bierens de Haanweg; het meest gastvrije “Feijenoord-café” van Rotterdam, met terras is op loopafstand.

Er is hier van alles te beleven!
Begane grond
Deze sfeervolle woning is goed onderhouden en instapklaar, maar u kunt deze uiteraard ook helemaal naar uw eigen stijl maken.

Via het portiek betreedt u met een trap uw woning.

De royale hal geeft u toegang tot alle vertrekken. In de hal zelf bevindt zich de meterkast, bergkast en het toilet.

Wat als eerste opvalt is de heerlijk lichte doorzonwoonkamer met open keuken. Voorheen waren dit twee kamers, maar door het samenvoegen van de twee ruimtes is er een ruime lichte woon- en eetkamer ontstaan, met optimaal lichtinval door de raampartijen aan beide zijden van de kamer. Aan de voorzijde kijkt u uit op het plantsoen en de winkelstrip. Aan de achterzijde heeft u zicht op de binnentuin.

De keuken (bouwjaar 2019) is van alle gemakken voorzien. Een vaatwasser, koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron, allen van het merk Zanussi.

Het appartement beschikt over twee fijne slaapkamers, waarvan één van de kamers toegang geeft tot het aan de voorzijde gelegen balkon.

De moderne badkamer is voorzien van een douchegedeelte en wastafel. Via de badkamer kunt u het aan de achterzijde gelegen balkon bereiken.

Wordt u graag de nieuwe eigenaar van dit sfeervolle appartement? Maak dan snel een afspraak om met eigen ogen te bekijken hoe fijn het hier is!

Details
- verwarming middels blokverwarming en warm water via een elektrische boiler (eigendom, merk: Eldominvest, 80 liter, bouwjaar: 2019)
-  energielabel: A, de woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en HR++ beglazing, verder zijn de spouwmuren, het dak en de kelder geïsoleerd
- een berging bevindt zich in de onderbouw
- de VVE bedraagt € 256,04 per maand inclusief € 65,- aan voorschot stookkosten
- de woning is op EIGEN GROND gelegen
- oplevering kan snel
- notaris is voorbehouden aan de verkoper

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.446
Aangeboden sinds
1 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
236 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview