Verkocht

Fluitstraat 21B 3028 VD Rotterdam

65m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Dit prachtige luxe en knusse 3-kamer appartement gelegen in Rotterdam West is perfect voor wie op zoek is naar comfort en stijl. Met twee slaapkamers en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren, een zeer luxe keuken en badkamer, is dit appartement direct klaar om in te trekken. Geniet van het moderne design en de hoogwaardige afwerking in elke hoek van dit appartement. De locatie in Rotterdam West biedt het beste van zowel het stadsleven alsmede een rustige omgeving. Mis deze kans niet om in alle luxe te wonen in dit prachtige appartement!

Ontdek uw ideale thuis in het hart van Rotterdam West: een verfijnd appartement dat stijl en comfort feilloos combineert. Dit zeer luxe en hoogwaardig afgewerkte appartement heeft twee slaapkamers en een extra kamer welke momenteel fungeert als inloopkast. De keuken is een toonbeeld van luxe dankzij het kookeiland en beschikt over Siemens apparatuur zoals o.a. combimagnetron, inductiekookplaat, koel- en vriescombinatie en in het plafond geïntegreerde afzuigunit. De badkamer met ligbad en badkamermeubel, die aan de hoogste standaarden voldoet biedt ontspanning na een drukke dag - en laat u heerlijk tot rust komen. Laat u verleiden door het moderne ontwerp en de detailrijke afwerking die u in elke ruimte aantreft. Het bruisende stadsleven ligt aan uw voeten, terwijl de rustige omgeving uw privé-ontspanningsplek garandeert. Dit appartement, een zeldzame parel in Rotterdam West, is uitgerust met een stijlvol separate toiletruimte welke is voorzien van een wandcloset. In het gehele appartement zijn gestucte plafonds met ingebouwde verlichting en gestucte wanden aanwezig. De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een eigen hoog rendement Cv-ketel. Met een (voorlopig) energielabel B is dit huis niet alleen mooi, maar ook energiezuinig.

De voortreffelijke afwerking maakt het geheel compleet: uw luxe woonervaring wacht op u. Neem direct contact op om de unieke charme van dit appartement als eerste te ervaren - een tweede appartement zoals deze zult u niet snel vinden.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag;
- Afgesloten portiek met intercom aanwezig;
- Mogelijkheid om op eenvoudige wijze een derde slaapkamer te realiseren;
-  De keuken is zeer compleet te noemen met vaatwasser, koel- en vriescombinatie, inductiekookplaat, combimagnetron en in het plafond geïntegreerde afzuigunit;
- Separate toiletruimte aanwezig;
- Elektra is volledig vernieuwd, inclusief de meterkast;
- Zowel aan de voor- als achterzijde een buitenruimte aanwezig;
- Voorlopig energielabel B;
- Cv-ketel bouwjaar 2016;
- Actieve VvE: bijdrage € 118,10 per maand;
- Oplevering in overleg (snelle oplevering is mogelijk).

Interesse in deze een woning?
Neem contact op via het contactformulier met het plannen van een afspraak.

Disclaimer: Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor onjuistheden of afwijkingen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 februari 2024
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.992
Aangeboden sinds
8 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
202 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview