Fluitstraat 20d 3028 VG Rotterdam

51m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Profiteren van de voorzieningen van zowel Rotterdam als Schiedam?
Dan is een betaalbare woning aan de Fluitstraat, gelegen aan de groene Hoekersingel, zeker iets voor u.

Hier bieden wij u aan een 2-kamerwoning (ca. 51m2) met 2 balkons (ca. 8 + 8m2) en berging (ca. 6m2) op de vierde verdieping in de wijk Oud-Mathenesse.
Op loopafstand van metrostation Rotterdam Marconiplein én van trein en metrostation Schiedam Centrum. Op fietsafstand van het Rotterdamse Dakpark met de megastores en het gezellige Historisch Delfshaven en van het schitterende historisch centrum van Schiedam. De vraagprijs betreft € 175.000 k.k.. Deze ligging moet u ervaren, bel direct voor een bezichtiging!

Historisch Delfshaven
Schilderachtige straatjes, markante gebouwen en schitterende haventjes zijn hier bepalend voor het straatbeeld. U kunt een wandeling maken over het drie kilometer lange Dakpark aan de Vierhavenstraat met eronder diverse megastores, mediterrane tuin, speeltuin, buurttuin, ligweide, barbecueweide, watertrap en waterpartij.

Alle voorzieningen
U vindt in de wijk diverse winkels aan de Schiedamseweg, Nieuwe Binnenweg, Mathenesserweg en –plein. De megastores onder het Dakpark en alle voorzieningen van het centrum liggen vrijwel om de hoek. Twee keer per week is er een gezellige markt aan het Visserijplein. Binnen enkele minuten rijdt u de A20 op. Metro, bus en tram bevinden zich op loopafstand. Sportcentrum West, Sportpark Vreelust en Sportcomplex Blijdorpse Polder bieden goede mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Ter ontspanning is het goed toeven langs het water van de Nieuwe Maas en de Delfshavense Schie of in de vele cafés die Delfshaven rijk is.

Globale indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met brievenbussen, trappenhuis, privé berging en toegang tot de gemeenschappelijke berging op de begane grond.

Vierde verdieping
Vanuit de entree heeft u de ruime doorzon woonkamer, aparte keuken en een slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer en slaapkamer komt u bij het balkon. Eenvoudig badkamer en separaat toilet.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 51m2
Inhoud woning ca. 165m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 8+8m2
Oppervlakte berging ca. 6m2
Oplevering zo snel als mogelijk
Projectnotaris van toepassing
Bouwjaar omstreeks 1950
Eigen grond
Definitief energielabel G
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 85,23 per maand per 2024

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.431
Aangeboden sinds
17 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
165 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview