Verkocht

Brigantijnstraat 9D 3028 HA Rotterdam

49m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Met al het goede van Rotterdam én Schiedam binnen handbereik!

We mogen u weer een prachtig, modern 2-kamer topappartement aanbieden, met maar liefst 2 balkons en volledig aardgasvrij. De woning is gelegen in de vrij groene, kindvriendelijke, gemoedelijke wijk Oud Mathenesse.

Met een paar minuten bent u met de auto op de Ring A20. Op loopafstand van enkele minuten bevinden zich het metrostation Marconiplein, en het trein- en metrostation Schiedam centrum. Op de fiets bent u binnen no-time in het historische centrum van Schiedam, of u fietst naar Rotterdam.

Het Rotterdamse dakpark bijvoorbeeld, daar bent u met 10 minuten! Een ruim 3 km lang dakpark aan de Vierhavenstraat met daaronder verschillende megastores, een mediterrane tuin, een leuke uitdagende speeltuin, de buurttuin ,een ligweide, een fijne plek om te barbecueën en te recreëren met waterplezier etc. Er wordt hier ’s zomers genoeg georganiseerd om je nooit te hoeven vervelen. En wat dacht u van het sfeervolle Historische Delfshaven met de schilderachtige straatjes, knusse horeca, mooie haventjes, en prachtige gebouwen?

Even een drankje doen in een van de gezellige cafés of restaurants, in het centrum, de Delfshavense Schie, of langs de Nieuwe Maas? U bent er zo!
Een uitstapje naar kinderboerderij de Bokkesprong? Een leuk uitstapje voor jong en oud, is op loopafstand van uw huis. Er zijn basisscholen vlakbij, evenals kinderopvangmogelijkheden.

In Oud Mathenesse zijn verschillende winkelstrips en supermarkten, ook op loopafstand. Er is een gezellige markt aan het Visserijplein, 2 keer per week kunt u hier uw verse producten kopen.

Sporten kunt u eveneens naar hartenlust, bijvoorbeeld joggen, skaten, fietsen? Het dakpark, en de wijk lenen zich daar uitermate goed voor. Maar houdt u van competitieve sporten, of fitness? Voetbalvereniging FC Maense is goed te bereiken per fiets, en u kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld Sportcentrum West, Sportpark Vreelust, en Sportcomplex Blijdorpse polder voor de meest uiteenlopende sporten.

Kortom, voor ieder wat wils!
Begane grond
U komt binnen in de keurige centrale hal, met bellentableau en brievenbussen. Op de begane grond bevinden zich de bergingen. U betreedt uw etage met de trap naar de 4e verdieping.

Uw voordeur geeft toegang tot de hal, welke uitkomt bij de ruime living en een separaat modern toilet.

De woonkamer is ruim en licht, met grote raampartijen. U heeft aan beide zijden toegang tot een balkon, waar u dus altijd keus heeft om van zonlicht te genieten, of juist in de schaduw een boekje te lezen. Het grootste balkon bevindt zich aan de achterzijde, met fijne openslaande deuren.

De gehele woning is voorzien van laminaat, en is vrijwel instapklaar. De woonkamer met eetkamergedeelte, geeft middels een toog toegang tot de moderne keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, inductiekookplaat en afzuigkap.

De slaapkamer is ruim, en heeft een heuse inloopkast. In de kamer die is ingericht als inloopkast, bevindt zich ook de wasmachine- en droger opstelling. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de moderne badkamer met regendouche en badkamermeubel met wastafel.

Is uw hart sneller gaan slaan van de locatie, en de woning? Dat kunnen wij ons voorstellen! Bel ons snel om een bezichtiging in te plannen!

Details
- De woning is op eigen grond gelegen
- Energielabel: C
- VvE-bijdrage: € 68,- per maand
- De woning is vrijwel geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en dubbel glas (HR++)
- Verwarming middels aircosysteem en warm water middels een boiler (Inventum, 80 liter, 2021)
- Er is een aparte gezamenlijke ruimte voor fietsen op de begane grond
- Notaris is voorbehouden aan de verkoper


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 december 2023
Verkoopdatum
21 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.388
Aangeboden sinds
4 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
173 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview