Verkocht

Stationshof 38 2371 XM Roelofarendsveen

58m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
2016
Bouwjaar
In het appartementencomplex "Spoorstaete" ligt dit zeer nette 2-kamer appartement op de top etage (3e verdieping) gelegen met berging en eigen privé parkeerplaats in de kelder!

Het appartement is gelegen nabij het centrum van Roelofarendsveen met alle voorzieningen op loopafstand. Zoals onder andere onderwijs, welzijn, recreatie, gezondheidszorg, sport en horeca. Roelofarendsveen is voornamelijk bekend vanwege de waterrijke ligging tussen de Westeinderplassen, het Braassemermeer en de Kagerplassen. Een heerlijke omgeving om te varen, schaatsen maar ook wandel- en of fietstochten te doen waarna het heerlijk genieten is op een van de talrijke terrassen die de horeca in Roelofarendsveen biedt. Roelofarendsveen is centraal gelegen in de Randstad en beschikt op korte afstand over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A44. Via deze wegen zijn Schiphol, Den Haag en Amsterdam snel te bereiken.

Op loopafstand vanaf het appartement ligt een bushalte met uitstekende rechtstreekse verbindingen naar Schiphol en Leiden.


Begane grond
De entree van het gebouw ligt aan de westzijde van het gebouw. Vrije toegang alleen voor bewoners. Op deze wijze kan visite zich aanmelden via het intercomsysteem met video-installatie, waarna de deur vanuit het betreffende appartement geopend kan worden. De verdiepingen zijn zowel met de trap als met de lift bereikbaar. De inpandige toegangshal naar de appartementen is breed van opzet en door de ramen in de kopgevels waardoor er een aangename lichte ruimte is ontstaan. Naast de entree zijn er op de begane grond van het gebouw bergingen en een parkeergarage. Bij het appartement hoort een privéberging van ca. 6 m2 en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Deze is afgesloten door middel van een elektrisch bedienbare overhead deur.

Details
Dit gebouw is opgeleverd in 2016 en is gebouwd met betonvloeren, kunststof kozijnen en fraaie lichte gevelbeplating. Parkeren op een eigen parkeerplaats in de garage. Alle appartementen hebben een berging op de begane grond.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: 58,3 m2
- Bouwjaar 2016
- Eigen parkeerplaats in garage.
- Eigen berging op de begane grond.
- Servicekosten VVE € 107,- p/mnd.
- Oplevering in overleg.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 maart 2024
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
één uur

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.575
Aangeboden sinds
11 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
283 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview