Verkocht

Oosterschie 1006 8375 HL Oldemarkt

90m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2003
Bouwjaar
Een mooi ruim appartement gelegen op de begane grond van het appartementencomplex “Oosterbroekstede”. Het appartement beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, bijkeuken en een terras. Het appartement heeft een eigen berging en een woonoppervlakte van ca.90m2.
Begane grond
Ruime, lichte entree/hal met meterkast en een toegang naar de tussenhal, keuken en naar een slaapkamer. De tussenhal beschikt over kastruimte, toilet en de bijkeuken. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, video intercomsysteem, toegang naar het terras en toegang naar de grootste slaapkamer middels 2 grote openslaande deuren. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. een gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast. De badkamer, bereikbaar via beide slaapkamers, beschikt over een douchehoek en een wastafel.

Tuin
Het appartement beschikt over een terras, gedeeltelijk overdekt.

Details
Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich ook uw eigen berging om o.a. uw fiets te stallen.


Bijzonderheden/resumé:
- Het appartement is gelegen op de begane grond;
- Het appartement beschikt over een keuken met inbouwapparatuur;
- Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers;
- Het appartement beschikt over een eigen berging;
- Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijke ruimte waar o.a. de mogelijkheid is om gezellig een kopje koffie te drinken of een spelletje te kaarten;
- De servicekosten bedragen € 179,14 per maand (2024);
- Op korte afstand zijn diverse voorzieningen o.a. supermarkt, bakker, kappers, huisartsenpraktijk en diverse verenigingen.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.
Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het natuurgebied Nationaal Park “Weerribben-Wieden”, waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland en ideaal om te wandelen, fietsen of varen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.883
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
273 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview