Verkocht

Rouaansekaai 101 4331 HE Middelburg

70m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1949
Bouwjaar
Op een prachtige locatie, met vrij zicht over het water en de jachthaven in een mooi historisch deel van Middelburg, staat dit goed onderhouden en modern ingericht appartement op de 1e verdieping te koop. Zonder klussen verhuizen!

Wat een leuke locatie om te wonen met het historisch centrum in de ‘achtertuin’ en de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar vanaf deze woonlocatie.
Begane grond
Entree, trappenhuis met postbussen. Achter de voordeur van het appartement vind je meteen de ruime hal. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met schitterend uitzicht op de jachthaven, dat moet je zelf ervaren, prachtig, een bewegend schilderijtje.

In de woonkamer is een vaste kastenwand, erg praktisch. Als je 3 slaapkamers wenst dan kan dat, want er is één slaapkamer bij de woonkamer getrokken en dat geeft ruimte, maar terugbrengen tot een slaapkamer kan uiteraard ook.

De keuken is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd, een modern net keukenblok met een ingebouwde oven (nog zo goed als nieuw), afzuigkap met koolstoffilter, 4 pits gaskookplaat (Smeg) en een vaatwasser. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar met vaste bergkast.

Via de hal kom je in de royale slaapkamer, ook vanuit deze slaapkamer is er toegang door de openslaande deuren tot het balkon. De badkamer is eind 2023 gemoderniseerd met mooie douche, dubbele wastafel en toilet.

De 2e slaapkamer is goed te gebruiken als logeerkamer of werkkamer, hier staat ook de wasmachine opgesteld.

De vloeren in het appartement zijn bedekt met een laminaat. Het appartement is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR combiketel uit 2007). Er is een eigen riante (fietsen)berging in het souterrain.

Details
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is circa Euro 101,83 per maand.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 februari 2024
Verkoopdatum
23 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.357
Aangeboden sinds
26 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
234 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview