Verkocht

Boumare 110 3155 PB Maasland

135m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2009
Bouwjaar
Aan de rand van het Maaslandse Bos wonen in een luxe, ruim bemeten vierkamer appartement? Dit luxe appartement van maar liefst 135m2 is gelegen op de eerste woonlaag, waardoor u de beschikking heeft over een extra groot terras. Het terras is ruim 27 m2. Het luxe appartement is van een hoog afwerkingsniveau en voorzien van een sfeervolle eiken houten vloer.
Deze unieke woning ligt in de zeer kindvriendelijke en autoluwe groene wijk ‘Commandeur’, aan de buitenste rand van Maasland. Met het park en de Vlietlanden van recreatiegebied Midden Delfland voor de deur!
Begane grond
Begane grond:
In de centrale entree van het appartementencomplex zijn de brievenbussen en is het bellentableau met de videofoon. In de kelder bevinden zich de berging en de parkeerplaats. De parkeergarage is afgesloten met een elektrische schuifpoort.

Eerste verdieping
Entree van het appartement. Royale centrale hal met toegang tot alle ruimtes in het appartement. In de hal zijn het toilet, de meterkast, bergruimte met aansluiting wasmachine en droger en een kast met de opstelling van de CV-combiketel en de warmte terugwin installatie. Aan de voorzijde van het complex is een slaapkamer gesitueerd waar aan beide wanden een riante kastenwand is gemaakt. Deze kamer is in gebruik als kleedkamer. De badkamer is ruim opgezet en beschikt over een tweede toilet, een dubbel wastafel in meubel en een ruime inloopdouche met Sunshower.

Vanuit de hal is ook de tweede slaapkamer bereikbaar. Dankzij de hoekligging beschikt deze kamer ook over een groot zijraam. De hoofdslaapkamer is op de hoek, aan de voorzijde van het complex gelegen. Als u de woonkamer binnenkomt is vallen de diverse raampartijen direct op. Aan de zijkant van de woning is een grote schuifpui aanwezig. Naast de schuifpui zijn nog twee geheel tot op de vloer doorlopende raamkozijnen aanwezig. De zitkamer is op de achterzijde van het appartement georiënteerd terwijl het eetgedeelte grenst aan de gezellige open keuken. De keuken is luxe uitgevoerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en kookeiland. Vanuit de woonkamer is via de schuifpui het grote terras bereikbaar. Dit is echt een heerlijke plek om van de omgeving te genieten. Het terras is ruim 27 m2. Het eerste gedeelte van het terras is overdekt en dankzij het glazen windscherm is het er vroeg in het voorjaar genieten van de groene omgeving. Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht over het Maaslandse Bos.

Details
Locatie:
Maasland staat bekend als de groene oase centraal in de Randstad. Een uitgebreid netwerk aan fietspaden leidt u onder andere naar de cultuurhistorische stad Delft, glazen stad het Westland, oude havenstad Maassluis aan de Nieuwe-Waterweg en het strand van Hoek van Holland, of met de veerboot in Maassluis naar de Zuid-Hollandse eilanden. Verbindingswegen met de auto: A20 Rotterdam-Westland, A4 Amsterdam-Den Haag.
Het appartementencomplex is ontworpen met veel aandacht voor het groen en het oorspronkelijke landelijke karakter van de omgeving.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Goed geïsoleerde woning, Energielabel A
- Eigen Vaillant HR CV combiketel (2009)
- Warmte Terug Win installatie (2009)
- Riante woning op schitterende locatie
- Gehele woning voorzien van eikenhouten vloer met brede vloerdelen
- Extra brede eigen parkeerplaats in parkeerkelder
- Eigen berging in de onderbouw
- Vereniging van eigenaars met een maandelijkse bijdrage van € 306,18
- Prachtig ruim opgezette woonwijk

Kadastraal:
Boumare 110, 3155 PB Maasland
Maasland sectie I nummer 1527 appartementsindex 25 (woning & berging) &
appartementsindex 12 (parkeerplaats)

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen: 135,1 m2
Terras:    27,3 m2
(fietsen)berging :  10,1 m2
Inhoud:    417,5 m3
Opleveren:   in overleg, kan spoedig

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn conform NEN 2580 ingemeten, alle data zijn circa.
Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.922
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
417 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
27 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, lift, airconditioning, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview