Verkocht

Leeuwerik 61 2451 WH Leimuiden

140m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2011
Bouwjaar
Aan de rand van Leimuiden, met een prachtig uitzicht op de weilanden bieden wij dit zeer ruime, moderne 3-kamer-appartement aan (met energielabel A). Het appartement heeft een groot balkon, fraai uitzicht vanuit de woonkamer en heeft een woonoppervlak van maar liefst 140 m2. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A4 is er een snelle verbinding met onder meer Schiphol, Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Het centrum van Leimuiden met alle voorzieningen is op loop-/fietsafstand gelegen. Het nieuwe dorpscentrum met een eigen binnenhaven is thans in aanbouw en biedt o.a. een supermarkt, enkele (vers)winkels voor dagelijkse boodschappen, een cultureel centrum, een scouting, een tennis- en voetbalvereniging, een basisschool, een kerk, enkele restaurants en volop openbaar vervoersmogelijkheden.

De ligging is ideaal voor de watersportliefhebber, midden in het plassengebied: Het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de Kagerplassen. Tevens zijn er diverse prachtige fiets- en wandelroutes vanaf de woning bereikbaar en ook zijn de uitvalswegen in de richting Amsterdam/Schiphol (10 min. naar Schiphol) en Leiden/Den Haag zijn uitstekend bereikbaar.
Begane grond
Op de begane grond is er een afgesloten centraal entree met een videofooninstallatie en de brievenbussen. Hal met lift en toegang naar de gesloten inpandige berging behorende bij dit appartement. Via de centrale hal kan men met de lift of de trap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping
Bij binnenkomst is direct de ruime opzet van de woning zichtbaar. De grote hal geeft toegang tot de meterkast (7 groepen), toilet, woonkamer, de badkamer en de twee slaapkamers. Daarbij is er een technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine/droger, CV- installatie (Intergas 2011) en de mechanische ventilatie. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een hangtoilet en fonteintje. De badkamer is volledig betegeld en onder meer voorzien van een douche, een dubbele wastafel, wandtoilet en bad. De twee ruime slaapkamers hebben beiden een prachtig uitzicht en zijn voorzien van laminaat vloerafwerking, één van de slaapkamers geeft ook toegang tot het balkon. Net als de slaapkamers heeft ook de ruime en lichte woonkamer een fraai uitzicht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het royale balkon op het zuidwesten. De open keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast en 5-pits gastoestel. Ook de woonkamer en keuken beschikken over een laminaat vloer.

Details
- Woonoppervlakte: 140 m2.
- Volledig geïsoleerd.
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
- Bouwjaar 2011.
- Fraai uitzicht.
- Ruim appartement met twee grote slaapkamers.
- Actieve Vereniging van Eigenaren (VvE bijdragen zijn ca € 155,00 per maand).
- Vaste notaris: Kroes en Partners in Ter Aar of Alphen aan den Rijn.

Het betreft een woning van Woondienst Aarwoude, zij zijn een woningcorporatie en mogen niet verkopen aan partijen of bedrijven die de woning voor andere doeleinden willen kopen dan voor eigen bewoning.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 december 2023
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.929
Aangeboden sinds
27 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
566 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview