Verkocht

Haagplein 83 2311 AG Leiden

39m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1973
Bouwjaar
Wij starten de verkoop van deze woning op maandag 12 februari 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op loopafstand van het bruisende centrum van Leiden vindt u dit 2-kamerappartement op de 5e (TOP)verdieping van het op een gewilde locatie gelegen appartementencomplex De Hoghe Weydt. Parkeren kunt u op afgesloten eigen terrein. De eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling vindt u op de begane grond. Deze ideale starterwoning is ook uitermate geschikt voor ouders die willen investeren in huisvesting voor hun studerende kind. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer met half open keuken, slaapkamer, badkamer met douche en een balkon met aantrekkelijk uitzicht op de Rijn en het centrum van Leiden. Ook op het privéterrein aan de Rijnoever is het heerlijk vertoeven! Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels, de gezellige markt en het openbaar vervoer? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze woning zeker een bezichtiging!
Begane grond
Afgesloten parkeerterrein, gemeenschappelijk afgesloten entree, eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Privéterrein aan de Rijn (alleen voor bewoners van de Hoghe Weydt).

Het complex waarin het appartement zich bevindt is een corridorflat hetgeen betekent dat u via een (gestoffeerde) binnengalerij toegang heeft tot de woning. Niet alleen plezierig bij slechte weersomstandigheden maar ook veilig.

Via het trappenhuis en/of lift heeft u toegang tot het appartement gelegen op de 5e verdieping (bovenste woonlaag).

Entree woning, meterkast (2021). Hal met intercominstallatie. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, toilet en een douche. Lichte woonkamer met half open keuken voorzien van een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, vrijstaande koel/vriescombinatie, wasmachineaansluiting en een boiler (huur). De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De hal, woonkamer en de slaapkamer zijn afgewerkt met een laminaat vloer. Geniet van het uitzicht! Vanuit de woonkamer bereikt u het aantrekkelijke balkon (NO) met uitzicht op de Rijn en het centrum van Leiden. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van altijd wisselend uitzicht op het water met voorbijkomende (plezier)vaart en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje. Onwerkelijk?

Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 193,62 per maand (exclusief voorschot stookkosten (thans € 76,-).

Bijzonderheden: deze woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler (géén eigendom, huur: € 40,80 per kwartaal). Verkoper heeft niet in registergoed gewoond. Bij woningen uit deze bouwperiode zal standaard een asbest-, ouderdoms-/materiaalclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Bouwjaar: 1973
Gebruiksoppervlakte wonen: 39,20 m2
Bruto inhoud woning: 129,50 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.372
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
129 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview