Verkocht

Granaatplein 15 2332 LG Leiden

85m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2012
Bouwjaar
Wij starten de bezichtigingen van deze woning op dinsdag 6 februari 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een enkele keer komt er zo'n instapklaar appartement beschikbaar op deze centrale locatie in Leiden! Op de 2e verdieping van een moderne indrukwekkende woontoren in de Hoge Mors vindt u dit gasloze 3-kamerappartement met berging en eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De woning is goed geïsoleerd (energielabel A), CV/WW via stadsverwarmingsnet en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Achter de verdiepingshoge glazen wanden die met elkaar een grote glazen gevel vormen, bevindt zich de lichte woonkamer inclusief loggia waarvan de ramen opengeklapt kunnen worden. U geniet van opvallend veel daglicht en levendig uitzicht! De gezellige open keuken met eetbar, verzorgde badkamer en twee ruime slaapkamers maken het geheel extra bezichtigingswaardig. Ontspannen en wandelen kunt u in het gemeenschappelijke binnenhof. Houdt u van onbezorgd wonen met een winkelcentrum om de hoek, gezellig lunch café naast de deur en op korte fietsafstand van het bruisende centrum van Leiden. En is het voor u ook belangrijk dat het station Leiden Centraal, LUMC, Bio Science Park, sportvoorzieningen, scholen, universiteit en uitvalswegen (A4/N11 en A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze in 2012 opgeleverde woning zeker uw aandacht!






Begane grond
Begane grond: Gemeenschappelijk entree/hal met bellentableau en brievenbussen. Eigen berging en toegang tot de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Via de liftinstallatie of trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de 2e verdieping.

2e verdieping:
Entree woning. Gang met meterkast/stadsverwarmingsunit en videofooninstallatie. Moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een radiator. De twee slaapkamers beschikken over vrijstaande kasten en duo verduisterende rolgordijnen. Vanuit deze ruime slaapkamers heeft u leuk uitzicht op het gemeenschappelijke binnenhof. De verdiepingshoge glazen wanden die met elkaar een grote glazen gevel vormen zorgen voor een opvallend lichte woonkamer. De loggia (inpandig balkon), inclusief ramen die opengeklapt kunnen worden, is thans bij de woonkamer betrokken. U geniet van veel licht en levendig uitzicht! De aan de wand gemonteerde kasten en de trendy koffiekast worden door de verkoper ter overname aangeboden. De luxe wave gordijnen op zwarte roedes en duette/plisségordijnen maken het geheel compleet. Separate bergkast met de opstelplaats voor de mechanische ventilatie-unit en de wasmachineaansluiting. De open keuken beschikt o.a. over een inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi magnetron (2022) en een vaatwasser. Deze moderne keuken met gezellige eetbar zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. De hal, woonkamer, keukenruimte en de slaapkamers zijn afgewerkt met de populaire visgraat PVC vloer met fraaie hoge plint (2023). Het stuuc en spuitwerk is tevens in 2023 gerealiseerd.

Het betreft een actieve VvE, service kosten totaal: € 237,47 per maand (€ 184,84 (woning) + € 52,63 (parkeerplaats)).

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A.

Aanvaarding: in overleg.

Bouwjaar: 2012
Gebruiksopp. wonen: 85,20 m2 (inclusief de bij de woonkamer betrokken loggia (inpandig balkon)).
Bruto inhoud woning: 281,46 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
1 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.918
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
281 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview