Verkocht

Dobbedreef 149 2331 SZ Leiden

86m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1990
Bouwjaar
Zonliefhebbers opgelet! Lichte woonkamer met toegang tot een ruim zonnig balkon op het zuidwesten, separate woon-/eetkeuken, badkamer met douchecabine, twee slaapkamers en een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit ruime 3-kamerHOEKappartement gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig modern appartementencomplex in de gewilde woonwijk Stevenshof in Leiden. Deze energiezuinige woning dient nog wel enigszins gemoderniseerd te worden. Dé kans om uw eigen woonwensen te realiseren! CV/WW via stadsverwarmingsnet, goed geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van mechanische ventilatie. Wilt u gasloos wonen? Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. Op loopafstand gelegen van winkels, openbaar vervoer (NS treinstation en bus), gezondheidscentrum (inclusief apotheek), bibliotheek, Stevenspark en onderwijs. Gunstige ligging t.o.v. LUMC, Bio Science Park, universiteit, diverse sport- en recreatievoorzieningen, uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Parkeergelegenheid vindt (kosteloos) u voor de deur.
Begane grond
Centraal afgesloten entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Eigen berging op de begane grond.

Ruime hal. Via lift of trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de 2e verdieping.

Entree, meterkast/stadsverwarmings-unit. Gang met videofooninstallatie, handige vaste kast en de toiletruimte. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en een designradiator. De ruime ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De 2e slaapkamer vindt u ook aan de voorzijde van de woning en is ook uitstekend geschikt is als studie-/hobby- of kinderkamer. Opvallend lichte woonkamer met extra zijraam. De door sfeervolle dubbele openslaande deuren van de woonkamer gescheiden woon-/eetkeuken is o.a. voorzien van een 4-pitskookplaat, koelkast, magnetron, wasmachineaansluiting en een gezellige (eet)bar. Op het ruime zonnige balkon gelegen op het zuidwesten is het goed vertoeven. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van de zon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje. Onwerkelijk?

Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 187,85 per maand.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2065. Administratiekosten bedragen € 58,32 per jaar. Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Energielabel A.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1990
Gebruiksopp. wonen: 86,80 m2
Bruto inhoud woning: 286,75 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 maart 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.320
Aangeboden sinds
5 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
286 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview