Verkocht

Bachstraat 86 2324 GN Leiden

33m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Per direct te betrekken appartement gelegen op de 3e verdieping van het op een centrale locatie in Leiden gelegen appartementencomplex (Rijnlandflat). Lichte woon-/slaapkamer met gezellige open keuken, badkamer met douche en een fijn balkon met levendig uitzicht. Nieuwsgierig geworden? Dan verdient deze ideale starterwoning zeker uw aandacht. De woning is thans in gebruikt als studio (1-kamerappartement) maar vanzelfsprekend is het mogelijk om een separate slaapkamer te realiseren. Deze woning is ook uitermate geschikt voor ouders die willen investeren in huisvesting voor hun studerende kind. De eigen berging vindt u in de onderbouw. De gemeenschappelijke fietsenberging zorgt voor extra comfort. Gunstige ligging t.o.v. het winkelcentrum De Luifelbaan (o.a. Blokker, Hema, AH XL), universiteit, LUMC, Bio Science Park en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. NS Leiden Centraal, NS De Vink, diverse sport- en recreatievoorzieningen en het bruisende centrum van Leiden liggen op korte fietsafstand!
Begane grond
Via afgesloten entree met brievenbussen, bellen en intercominstallatie heeft u de mogelijkheid om met de liften of via het trappenhuis het appartement, gelegen op de 3e verdieping, te betreden. Op de begane grond een gemeenschappelijke fietsenstalling. De eigen berging bevindt zich in de onderbouw.

Entree woning met meterkast (2020) en intercominstallatie. Lichte woon-/slaapkamer met vaste kast en een verzorgde open keuken (2016) o.a. voorzien van 4-pitskookplaat, design afzuigkap, oven en een koelkast. De woning is thans in gebruikt als studio (1-kamerappartement) maar vanzelfsprekend is het mogelijk om een separate slaapkamer te realiseren. Toegang tot het fijne balkon (NO) met levendig uitzicht. De woon-/slaapkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een nette laminaat vloer (2016). De badkamer beschikt over een wastafel, doucheruimte, toilet en een wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Actieve VvE, servicekosten: € 223,90 per maand (o.a. incl. voorschot stookkosten en water).
- Warm water d.m.v. een elektrische boiler (eigendom, 2016), verwarming d.m.v. blokverwarming.
- Liftinstallatie aanwezig.
- Het appartement is voorzien van dubbele beglazing.
- Aparte bergkast in de centrale hal op de 3e verdieping.
- Huismeester aanwezig.
- Verkoper heeft niet in het registergoed gewoond.
- Voor woningen van ruim 60 jaar oud nemen wij standaard een asbest- en ouderdoms-/materiaalclausule op in koopovereenkomst.

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Meetrapportage NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1963
Gebruiksoppervlakte wonen: 33,30 m2
Bruto inhoud woning: 110,67 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.



Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 februari 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.456
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
110 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview