Milockstraat 13 4561 GZ Hulst

98m2
Wonen
3
Kamers
1503m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Op loopafstand van de binnenstad vind je dit appartementencomplex aan de zuidkant van de winkelstraat van de historische vesting. Dit heerlijke appartement met twee slaapkamers is gelegen op de tweede etage van het complex. Vanuit de woonkamer en keuken heb je hier een prachtig uitzicht richting het westen. In de parkeerkelder bevindt zich een afgesloten garage en een aparte berging.

De centrale ingang van de appartementen is gelegen aan de achterzijde. Hier vind je het bellentableau en de brievenbussen. Vanuit het appartement kunt u zien wie er in de hal aanbelt en kunt u op afstand de deur openen. Ongewenste bezoekers kunnen niet zomaar doorlopen. Achter de tussendeur bevindt zich de lift naar de verschillende etages.

Op de tweede etage is dit leuke appartement gelegen. Bij binnenkomst ervaar je direct de royale afmeting van de hal als centrale ruimte in het appartement. Hier geen smalle gangetjes en donkere hoekjes en wordt je direct getrokken door het weidse uitzicht.

De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven/magnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot de technische ruimte waar de wasmachine staat en de cv-ketel hangt, hier vind je ook het ventilatiesysteem.

Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en voorzien van elektrische rolluiken.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Het aan de keuken grenzende balkon is gelegen op het westen en hier geniet je 's avonds heerlijk van de ondergaande zon.

Bijzonderheden:
Momenteel is dit appartement in verhuurde staat, de verwachting is dat er vrij van huur geleverd kan worden omstreeks 2e kwartaal 2025.
Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het appartement nu reeds af te nemen, U dient er wel rekening mee te houden dat de huurder beschermd is door de huurwetgeving en tot ongeveer 2e kwartaal 2025 in het appartement blijft wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.276
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
302 m3
Oppervlakte externe bergruimte
23 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview