Verkocht

Rijndijk 174 2394 AL Hazerswoude-Rijndijk

55m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
2013
Bouwjaar
Waterliefhebbers en watersporters opgelet.

Direct aan de Rijn ligt dit super leuke 2-kamerappartement op de begane grond en heeft een grote vlonder aan de Rijn met de beschikking van een eigen ligplaats en zijtuin.

ER IS EEN OPEN HUIS OP VRIJDAG 9 FEBRUARI TUSSEN 14U EN 15U.
AANMELDEN IS NIET NODIG.

De locatie is waar ooit de oude meelfabriek ‘De Hoop’ heeft gestaan. Het kleinschalige appartementencomplex is gebouwd in de stijl van de voormalige oude meelfabriek ‘De Hoop’. Een aantal details zijn opnieuw in de gevels verwerkt, waardoor er een bijzondere relatie tussen het verleden en moderne architectuur ontstaat.

De gehele Randstad ligt op korte afstand, het is een perfecte locatie om te wonen en te werken. Het appartement ligt aan de oude weg tussen Alphen aan den Rijn en Leiden. Hazerswoude-Rijndijk is binnen enkele minuten te bereiken. Dit geldt ook voor de uitvalsweg N11, die zorgt voor een goede bereikbaarheid naar Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

De indeling is als volgt:
Centrale hal met toegang tot de appartementen. In de centrale hal zijn de brievenbussen, meterkasten van de bovenliggende appartementen en een trap naar de verdiepingen. Voor het complex is er voldoende parkeergelegenheid. Aan de zijkant van het complex is een gezamenlijke fietsenberging.

Entree naar het appartement. Hal met meterkast, met voldoende groepen met aardlekschakelaar. Het hele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer. Bergruimte met daarin de opstelling van de cv-ketel, wasmachine en de mechanische ventilatie-unit.
De badkamer is betegeld met witte wand- en antraciet grijze vloertegels, het heeft een hangend toilet, wastafel met meubel en een inloopdouche.
Aan de voorzijde ligt de slaapkamer.
De woonkamer met open keuken ligt aan de "Rijn"zijde. De woonkamer is heerlijk licht en heeft een mooi uitzicht over de Rijn.
De keuken is modern en voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Tussen de keuken en de woonkamer in staat een leuke bar om bijvoorbeeld aan te eten.

Via de openslaande deuren is de hardhouten vlonder aan het water te bereiken. De vlonder beschikt over aanmeerpalen en biedt een ligplaats voor een boot. In de ochtend staat de zon al vroeg op de vlonder. In het stuk tuin dat naast de vlonder ligt schijnt gedurende de zomer de zon vanaf ca. 13.30 uur tot zonsondergang. Via de fietsenberging is de tuin te bereiken.

Overige informatie:
- Woonoppervlak 55 m2
- Inhoud: 214 m3
- Bouwjaar: 2013
- Warm water en verwarming middels een HR-combiketel bouwjaar 2013
- Elektrische installatie: voldoende groepen met aardlekschakelaar
- Geheel voorzien hardhouten kozijnen met HR++ dubbel glas
- Uitstekende geluidsisolatie door de dikke betonvloeren
- Bijdrage VvE bedraagt € 65,- per maand
- Bijdrage Precario voor meerpalen + aanlegsteiger bedragen € 60,- per jaar (verplicht)
- Bijdrage ligplaats momenteel € 140,- per jaar (alleen bij aanvraag ligplaats)

De woningen zijn gebouwd met een geïsoleerde betonnen begane grondvloer. De verdiepings vloeren zijn extra dik uitgevoerd van beton. Hierdoor wordt geluidsoverdracht tussen de studio’s tot een minimum beperkt. De gevelkozijnen zijn uitgevoerd van hardhout en voorzien van isolerende HoogRendement isolatieglas.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.



Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 februari 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.397
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
214 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
28 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview