Verkocht

Marina-Park 42 1785 DB Den Helder

83m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1980
Bouwjaar
OP VOORHAND VERKOCHT (onder voorbehoud)
Marina-park 42 te Den Helder

Dit appartement is op voorhand verkocht naar wens van verkoper in de 'stille' verkoop.

Je hebt de Marina-park appartementen in alle soorten en maten maar deze is wel echt leuk! Dit 3-kamer appartement met aangebouwde serre biedt een indeling die je niet vaak tegenkomt op het Marina-park. Echt een appartement voor de levensgenieter en/of de keukenprins(es). Zittend met een groep vrienden aan het kookeiland, of lekker achter de potten en pannen met een wijntje op hand. De keuken staat hier volkomen centraal met als bijkomend voordeel dat er een extra berg- werk- of studeerkamer is gerealiseerd op de plek waar de keuken normaliter staat. De aangebouwde serre zorgt ervoor dat er aan leefruimte niks verloren gaat. Hier is een mooie eetkamer gerealiseerd.

Het appartement, gelegen op de tweede woonlaag, biedt naast deze bijzonder leuke leefruimte twee ruime slaapkamers en keurig sanitair in de vorm van een separaat toilet in de hal en een keurige badkamer met ligbad nabij de slaapkamers. Zowel de serre als het balkon zijn gericht op het Zuiden. Heerlijk vertoeven op de zonnige dagen!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
1 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.410
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
232 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview