Verkocht

Akkerwinde 343 2906 XT Capelle aan den IJssel

68m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1972
Bouwjaar
TE KOOP: PRACHTIG APPARTEMENT IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL MET FENOMENAAL UITZICHT (10e verdieping!)

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, stijl en adembenemend uitzicht (10e verdieping) in dit ruime 3 kamer appartement in Capelle aan den IJssel.
De verrassende nieuwe indeling van de woning resulteert in 2 ruime slaapkamers en een superleuke leefruimte met woonkamer en schitterende keuken met kookeiland en eetbar. In deze ruimte zijn alle elementen aanwezig voor lange gezellige avonden samen of met vrienden en familie. De badkamer is zeer praktisch en optimaal ingedeeld met een ruime inloopdouche en voldoende loop-, sta-, en bergruimte. Ook de separate toiletruimte is van alle luxe voorzien.

Het complex ligt in een groene omgeving op de grens van Rotterdam, direct bij metrostation 'Schenkel'. Alle voorzieningen en uitvalswegen vind je in de directe omgeving. Parkeren kan je voor de deur en is gratis.
Geniet van adembenemende zonsondergangen en de dynamische skyline van Rotterdam vanaf je eigen balkon (West) . De perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

KENMERKEN:
- Woonoppervlakte ca. 68m2;
- Gelegen op de 10e verdieping;
- Prachtig uitzicht over het groen en de skyline van Rotterdam;
- Zonnig balkon gelegen op het westen lengte 12 meter!
- 2 slaapkamers;
- Berging aanwezig op de begane grond;
- Verwarming en warm water middels blokverwarming
- Eigen grond
- Uitstekend werkende VvE met een maandelijkse VVE bijdrage van circa € 148 per maand exclusief voorschot stookkosten van circa €180 per maand
- Energielabel D
- Nabij openbaar vervoer (bus, metro) en goede bereikbaarheid richting A16/A20;
- Openbaar parkeren gratis
- Er zal een niet zelf bewoningsclausule worden opgenomen
- Oplevering: in overleg

Dit appartement is klaar om betrokken te worden en biedt een comfortabele levensstijl met een vleugje luxe. Mis deze kans niet en plan nu een bezichtiging om de unieke charme van dit appartement zelf te ervaren!

INTERESSE? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Ons advies is om bij het kopen van je nieuwe (t)huis je eigen aankoopmakelaar mee te nemen.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 maart 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
21 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.824
Aangeboden sinds
28 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
223 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, kabel-tv, buitenzonwering, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview