Verkocht OV

Port Scaldis 17031 4511 DC Breskens

96m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2005
Bouwjaar
Breskens is een schilderachtig kustplaatsje aan de Zeeuwse kust, bekend om zijn schitterende stranden, bruisende jachthaven en levendige gemeenschap. Hier kunt u genieten van ontspannende wandelingen langs de kustlijn, heerlijke verse zeevruchten proeven in lokale restaurants en deelnemen aan diverse watersportactiviteiten. Alles wat u nodig heeft voor een verfijnde levensstijl is binnen handbereik. Op slechts een steenworp afstand van de golven van de Westerschelde, is het complex Port Scaldis een waar juweel. Gebouwd in 2005, belichaamt dit moderne complex luxe en comfort. De ligging aan de Westerschelde biedt adembenemende vergezichten, die u elke dag weer zullen betoveren.




Begane grond
Met 2 ruime slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte voor uzelf en een logeerkamer voor gasten, of een kantoor aan huis.

De keuken is aansluitend aan de eetkamer. Hier vindt u een moderne keuken, met berging en inbouwapparatuur.
De badkamer is voorzien van een luxe wastafelmeubel en inloopdouche.
Het toilet is apart te bereiken via de hal.

Met een riant woonoppervlak van 96 m2 is er alle ruimte om uw creativiteit te ontplooien en uw eigen stempel op dit prachtige huis te drukken.

Details
Het energielabel B zorgt voor een duurzame en energiezuinige leefomgeving, terwijl de inpandige garage zorgt voor het ultieme gemak in uw dagelijks leven.

Deze woning wordt ondersteund door een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, waardoor u gemoedsrust heeft met betrekking tot het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt 210,70 euro.
Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van het ultieme leven aan zee.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de buitengewone charme van Port Scaldis 17-031 in Breskens.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.560
Aangeboden sinds
3 augustus 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
320 m3
Oppervlakte externe bergruimte
22 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, kabel-tv, lift, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview