Verkocht

Steenstraat 741 6828 CN Arnhem

107m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1949
Bouwjaar
Goed bemeten, instapklaar appartement met dakterras van 26 m2 en fietsenberging, gesitueerd in een bruisende winkelstraat (Rijksbeschermd stadsgezicht) nabij het centrum van Arnhem. De omgeving heeft een stedelijk karakter en omvat klassieke en na-oorlogse (woon-winkel) panden.
Dit appartement verkeert in een prima staat van onderhoud en is in spouw uitgevoerd, geheel voorzien van isolerende beglazing en wordt verwarmd middels een HR combi-ketel (2016) en vloerverwarming.
Begane grond
Begane grond, overdekte, centrale entree met brievenbustableau, trappenhuis met verhuisliftinstallatie.
Appartement 1e verdieping: entree, hal met meterkast, bergkast, royale woonkamer met vaste kasten en goede lichtinval, dichte keuken v.v. Miele inbouwapparatuur, de keuken wand is recent gemoderniseerd v.v. nieuwe combioven, vriezer, koelkast & vaatwasser. Opstelplaats voor wasmachine en toegang tot de loggia (opstelplaats cv-ketel) en het dakterras op het zuidoosten gesitueerd. 3-tal slaapkamers, moderne badkamer v.v. grote tegels, inloopdouche met regendouche en handdouche, dubbele wastafelmeubel en mechanische ventilatie. In de onderbouw het complex bevindt zich een royale berging voorzien van elektra.

Details
- Rijksbeschermd stadsgezicht;
- Het complex bestaat uit een 5-tal appartementsrechten, 2-tal bedrijfspanden op de begane grond & een 3-tal woningen op de verdiepingen met bergingen in de kelderruimte;
- Bestemmingsplan Centrum van toepassing, naast wonen, uitgebreide gebruiksmogelijkheden;
- NEN 2580-meetrapport aanwezig;
- Parkeervergunning verkrijgbaar voor € 141,- p.j..

VvE status:
Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaars. Inbegrepen in de servicekosten
(€ 75,-) zijn o.a. planmatig onderhoud, reservering groot onderhoud en de opstalverzekering.

Steenstraat te Arnhem:
De Steenstraat is vanouds de bekendste winkelstraat en net buiten het huidige stadscentrum van Arnhem met zijn eigen karakter. Speciaalzaken, biologische supermarkt Odin, funshoppen, dagelijkse boodschappen, horeca en bakker. De straat is tevens bekend van de Nederlandse versie van het bordspel Monopoly, waar het samen met de Ketelstraat en het Velperplein ''Arnhem'' vormt. De Steenstraat in Arnhem loopt tussen het centrum en spoorwegstation Arnhem Velperpoort. De naam stamt uit de 13e eeuw, toen dit stukje weg naar Velp als enige bestraat was. In de straat staat de neogotische Sint-Martinuskerk (1876), een vroeg werk van architect Alfred Tepe. Het is in de 2e Wereldoorlog verwoeste Rembrandt-theater, dat gevestigd was waar nu Kruidvat en Foto Smit zijn, is na 1954 verplaatst naar een nieuw gebouw aan het Velperplein. In 2011 is voor het laatst het wegprofiel van de Steenstraat ingrijpend gewijzigd en verdween de trolleybus uit het straatbeeld. Alle benodigde voorzieningen zijn op korte afstand waaronder divers winkelaanbod, sportfaciliteiten, stadsparken, openbaar vervoersvoorzieningen, scholen en station Velperpoort. Uitvalswegen naar de snelwegen zijn nabij gelegen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 januari 2024
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.271
Aangeboden sinds
20 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
371 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview