Verkocht

Duinlaan 49 5691 EJ Son en Breugel

164m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1994
Bouwjaar
Een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een spectaculair uitzicht!
Dit met hoogwaardige materialen afgewerkte en riante penthouse is gelegen op een schitterende locatie aan zuidzijde (gebouw A) van het appartementencomplex “De Blauwe Reiger”.
Het appartement biedt een heerlijk lichte en riante woonkamer, 2 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer en overdekt balkon (loggia) met panoramisch uitzicht over het dorp. Daarnaast een eigen berging en twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder.
Wacht niet te lang en neem contact op om uw bezichtiging in te plannen!
Begane grond
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, intercom met camera, trappenhuis en lift. Via de lift en trap zijn het appartement en de parkeergarage bereikbaar. De beveiligde parkeergarage is toegankelijk middels een op afstand bedienbare roldeur. Vanuit de parkeergarage is de sociëteit middels ondergrondse gang bereikbaar.
Appartement op de 3e woonlaag:
Ruime en fraaie ontvangsthal met twee lichtkoepels, vaste wandkasten en intercom.
CV-/wasruimte met tegelvloer, opstelling HR-combiketel Atag 2017, mechanische ventilatie-unit en aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Geheel betegelde toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje.
De riante living beschikt over grote raampartijen met veel lichtinval en een fraai uitzicht. Tevens deur (v.v. plissé hordeur) naar het balkon, diverse vaste kastenwanden, deels verlaagd plafond met inbouwspots en airco (Panasonic).
Ruime open keuken met tegelvloer en Siematic wandopstelling met spoeleiland. De keuken is uitgerust met granieten aanrechtblad, dubbele spoelbak, 4-pits inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap, stoomoven, heteluchtoven, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Daarnaast voldoende onder- en bovenkasten. Aansluitend een grote bijkeuken met tegelvloer, uitstortgootsteen en diverse vaste kasten.

Slaapvertrekken:
Slaapkamer 1 van ruim 16m2 met toegang tot balkon, vaste kasten, airco (Panasonic) en direct toegang tot badkamer 1. De volledig betegelde badkamer beschikt over een grote inloopdouche, vaste wastafel en vrijdragend toilet.
Slaapkamer 2 van ruim 14 m2 is eveneens voorzien van vaste kastenwand, inbouwspots en toegang tot badkamer 2. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en vrijdragend toilet.

Beide slaapkamers zijn voorzien van tapijt, stucwerk wanden (deels behang), spuitwerk plafond en hoge plinten.

“Geniet van adembenemende panoramische vergezichten vanuit dit luxueuze penthouse, met overvloedige ramen die eveneens uitkijken richting centrum”.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met tapijt, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en hoge plinten.

Details
- Op schitterende en zeer gewilde locatie in complex “De Blauwe Reiger”.
- Gelegen op de derde etage aan zuidzijde van het complex.
- Twee slaapkamers met ieder een eigen keurige badkamer.
- Het gehele appartement is afgewerkt met tapijt, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en hoge plinten (m.u.v. de ‘natte’ ruimtes).
- Geheel voorzien van vloerverwarming.
- 2 eigen parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage.
- Servicekosten inclusief bijdrage Stichting Blauwe Reiger € 314,- per maand.
- Prachtig panoramisch uitzicht!

Souterrain:
In het souterrain bevinden zich de parkeergarage, centrale fietsenstalling en de individuele bergingen. Het appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en separate berging (2.5m bij 2m) voorzien van elektra en kasten.
Algemeen:
Dit appartement is ideaal voor ouderen die willen genieten van een rustige omgeving met de nodige voorzieningen binnen handbereik. U loopt zo het centrum in voor uw dagelijkse boodschappen. Dit appartement biedt ook de mogelijkheid om zonder trappen te hoeven lopen te kunnen genieten van een eigen terras en tuin.
Het appartement is gelegen in gebouw A, één van de drie vrijstaande appartementengebouwen gesitueerd op schitterende locatie aan de Duinlaan in het centrum van Son. Gebouw A bevat 28 appartementen verdeeld over vier woonlagen met in het souterrain de parkeergarage en de bergingen. Tevens is er een ondergrondse verbinding tussen de gebouwen.
In gebouw B bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte (sociëteit) waar alle bewoners van de appartementen gebruik van kunnen maken. Er worden hier regelmatig activiteiten georganiseerd maar tevens is de ruimte door de bewoners te reserveren voor bijvoorbeeld een feestje. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 61,50.
De servicekosten van het appartement met 2 parkeerplaatsen en 1 berging bedragen per maand € 252,50. In dit bedrag zijn de volgende zaken inbegrepen: waterverbruik, verlichting van de algemene ruimtes, schoonmaakkosten algemene ruimtes, tuinonderhoud, premie voor de opstalverzekering en reserveringskosten voor het groot onderhoud.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 april 2024
Verkoopdatum
1 mei 2024
Looptijd
22 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.177
Aangeboden sinds
9 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Penthouse, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
501 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, lift, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview