Boulevard de Wielingen 33301 4506 JJ Cadzand

86m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2022
Bouwjaar
33 at Sea is een kleinschalig nieuwbouwproject in Cadzand-Bad. Het bestaat uit 10 appartementen en 5 penthouses gelegen aan de voet van de duinen en vlakbij strand en centrum. Er is keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

Dit penthouse is gelegen op de derde verdieping van dit prachtige nieuwbouwproject in hartje Cadzand-Bad. Gelegen vlak naast het gezellige pleintje met terrasjes, een supermarkt, drogist en nog veel meer, vindt u dit ruime appartement met zeezicht. Stap het gebouw uit en bevindt u vlakbij de duinovergang naar de prachtige stranden van Cadzand-Bad.



Begane grond
Het penthouse wordt casco aangeboden, waardoor u de mogelijkheid heeft om het appartement helemaal naar eigen wens en smaak in te richten. De grote raampartijen bieden uitzicht over de mooie boulevard van Cadzand. Tevens zorgt het Franse balkon, met grote schuifpuien, voor veel natuurlijk daglicht. De badkamer en suite, waar tevens plaats voor een ligbad is voorzien, zorgt voor extra comfort in uw appartement.

Details
Dit appartement is volledig gasloos en door het gunstige energielabel bent u verzekerd van een lage energierekening.

In de ondergrondse parkeerkelder zijn optioneel parkeerplaatsen met berging beschikbaar voor de bewoners.

Dit appartement is zowel permanent als recreatief bewoonbaar. Bij recreatief gebruik van het appartement is Passe-Parvous de aangewezen partij om u te ontlasten. Passe-Parvous is gespecialiseerd in het ontzorgen in bijna alles wat met uw vakantieverblijf te maken heeft. Zowel conciërgeservices als verhuurbemiddeling is mogelijk. Met een aanbod aan woningen en appartementen in het luxe segment bent u ervan verzekerd dat uw eigendom de aandacht krijgt die het verdiend en/of professioneel wordt aangeboden voor verhuur.

Dit appartement wordt u aangeboden exclusief BTW. Wanneer u kiest voor het verhuren van het appartement, kunt u de BTW terugvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 9.793
Aangeboden sinds
14 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Penthouse
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, ventilatie, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview