Verkocht

Beukenpad 11 2461 DR Ter Aar

76m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Goed onderhouden, ruime 3-kamer maisonnettewoning met breed balkon gelegen midden in de dorpskern met een gezellig uitzicht op het Lindeplein en op steenworp afstand van het Aarkanaal. De maisonnette ligt in een kleinschalig complex van totaal 12 appartementen op de 1e en 2e verdieping en beschikt over een extra grote berging op de begane grond. Een ideale optie voor starters of juist voor mensen die een maatje kleiner en wat praktischer willen gaan wonen op loopafstand van alle voorzieningen van het centrum.
Begane grond
Entree met trappenhuis en bergingen.

Eerste verdieping
Royale binnenplaats/gezamenlijk dakterras met toegang tot de voordeur. Buiten naast de voordeur bevindt zich de eigen meterkast met diverse groepen en aardlekschakelaar. Keurig afgewerkte hal en trapopgang met een nette toiletruimte v.v. hangend toilet en fonteintje. De open keuken is recent vernieuwd en voorzien van veel praktische bergruimte en de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van fraaie laminaatvloer en geeft toegang tot het balkon met uitzicht over het levendige winkelplein Lindeplein. Het balkon biedt genoeg ruimte om later op de dag heerlijk van de zon te kunnen genieten. Behalve op het balkon is het bij deze woning ook mogelijk om op de binnenplaats in de zon te zitten (ligging zuid-oost). Deze ruimte wordt door de aanwonenden netjes onderhouden en is bestraat.

Tweede verdieping
Overloop met aansluitingen voor de wasmachine en droger en de opstelling van de CV-combiketel. De overloop is heerlijk ligt door een groot dakraam en beschikt over bergruimte achter de knieschotten. Twee keurig afgewerkte slaapkamers met dakkapel en laminaatvloer. Ook hier is praktische bergruimte gerealiseerd onder de knieschotten. De badkamer is licht en ruim door de aanwezige dakkapel en beschikt over een douchecabine, vaste wastafel met meubel, 2e toilet en designradiator.

Details
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
- De woning beschikt over energielabel B.
- Er bevindt zich een stenen berging in de onderbouw.
- De bijdrage voor de VvE bedraagt € 75,00 per maand.
- Er is een leuk aangeklede binnenplaats met bloembakken, waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten of waar kinderen vrij kunnen spelen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 maart 2024
Verkoopdatum
6 april 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.329
Aangeboden sinds
12 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
241 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview