Verkocht

Sint Joris Doelstraat 34A 3245 BA Sommelsdijk

67m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1904
Bouwjaar
Unieke Kans in het Historische Hart van Sommelsdijk!

Welkom bij de voormalige apotheek van Sommelsdijk, een karaktervol pand dat recentelijk is getransformeerd tot drie schitterende woningen. Wij, Krieger & Witte makelaars, zijn trots om u deze woningen turn-key aan te bieden. Hier betekent 'sleutelklaar' écht sleutelklaar: stap binnen in een wereld van splinternieuwe, hoogwaardige afwerking en modern comfort.

Sint Joris Doelstraat 34A:
Deze maisonnette van 67m2 is de belichaming van moderne elegantie. De begane grond biedt een aparte woonkamer en keuken, terwijl de eerste verdieping plaats biedt aan twee slaapkamers, een stijlvolle badkamer en 5 zonnepanelen. Met een energielabel A is dit een groene keuze!

Elke woning is uitgerust met enkele zonnepanelen, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzamere toekomst.
Gelegen in het oude centrum van Sommelsdijk, zijn deze woningen een ideale uitvalsbasis om de charmes van dit historische dorp te verkennen. Slenter door de oude straatjes, geniet van de lokale horeca en ervaar de unieke sfeer van een plaats rijk aan geschiedenis.Mis deze kans niet en ervaar zelf de combinatie van historische charme en modern wooncomfort. Neem contact op met Krieger & Witte makelaars en plan uw bezichtiging vandaag nog! Welkom thuis in Sommelsdijk.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 oktober 2023
Verkoopdatum
7 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.104
Aangeboden sinds
3 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview