Verkocht OV

Hillestraat 32 3072 JN Rotterdam

99m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2001
Bouwjaar
Stap binnen in de wereld van de Hillestraat 32, een tussenwoning in Rotterdam die traditionele elementen combineert met modern comfort. Deze woning springt eruit met een landelijk uitgeruste keuken, voorzien van houten keukenkasten en een donker keukenblad, naast moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat en een inbouw oven. De ruime woonkamer biedt alle gelegenheid om een knusse zit- en eethoek te creëren, met voldoende flexibiliteit voor extra's zoals een thuiswerkplek of speelruimte voor de kinderen. De achtertuin, toegankelijk via de woonkamer, biedt een buitenruimte waar je kunt genieten van rust en ontspanning. Kortom, deze woning biedt de middelen om er jouw thuis van te maken!

Gelegen nabij de levendige Kop van Zuid, biedt Hillestraat 32 het beste van twee werelden: een rustige woonomgeving met de dynamiek van de stad binnen handbereik. Deze buurt staat bekend om zijn multiculturele gemeenschap, markten en lokale ondernemingen, winkels en gezellige restaurants.. De bereikbaarheid is uitstekend, met openbaar vervoer (bus-, tramhaltes en een metrostation Wilhelminaplein) en snelle toegang tot uitvalswegen (A16 en N210), wat reizen naar en vanuit de wijk een fluitje van een cent maakt. Hier woon je in een gebied dat rijk is aan cultuur, groen en gemeenschapszin.

Enthousiast? BLITS Makelaars nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking met deze prachtige woning op een schitterende locatie.

Begane grond
Vanuit de straatzijde leidt een hal je naar het hart van het huis: een woonkamer waar het dagelijks leven zich afspeelt. Of je nu gasten ontvangt of geniet van een rustige avond, deze ruimte is perfect. Verder leidt de woonkamer naar een eerste verdieping, achtertuin en keuken.

Deze landelijk ingerichte keuken, compleet met houten kasten en donker keukenblad, nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden. Vanuit hier heb je ook toegang tot de eerste verdieping en de achtertuin, waardoor de binnen- en buitenruimte prachtig in elkaar overlopen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping onthult een overloop die leidt naar drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer.

De badkamer, met een heerlijk ligbad en dubbele wastafels, is afgewerkt met lichte vloertegels en stijlvolle wandtegels.

Deze verdieping biedt veelzijdige ruimtes die naar wens kunnen worden ingevuld, van een rustige leeshoek tot een levendige kinderkamer.

Buitenruimte
De achtertuin, grotendeels betegeld en voorzien van een houten berging, is een heerlijke plek voor zowel ontspanning als leuke activiteiten met vrienden en familie. Of je nu een barbecue organiseert of simpelweg geniet van de buitenlucht, hier kan het allemaal!

Bijzonderheden

● Ruimte voor modernisering
● Landelijk uitgeruste keuken met moderne apparatuur
● Woonkamer met toegang tot de achtertuin
● Drie veelzijdige slaapkamers op de eerste verdieping
● Stijlvolle badkamer met ligbad
● Achtertuin met houten berging
● Gelegen nabij Kop van Zuid
● Op een steenworp afsand van de metro
● Binnen 5 minuten in het centrum van Rotterdam
● Voorzieningen nabij en goede bereikbaarheid
● Erfpachtcanon afgekocht tot maart 2051
● Actieve VvE
● Direct opleverbaar

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen, aan de juistheid kunnen geen rechten worden ontleend. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.232
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
328 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview