Verkocht OV

Drinkwaterweg 150 3063 JC Rotterdam

98m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1989
Bouwjaar
DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

UNIEKE KANS: 4-KAMERWONING MET GROTE TUIN EN ENERGIELABEL A IN ROTTERDAM DE ESCH

RUIMTE EN COMFORT
Welkom thuis! Deze prachtige 4-kamerwoning biedt alle ruimte en comfort die je zoekt. Met een royaal oppervlak van circa 98m2 en een grote tuin van circa 95m2 met ruime berging, is dit de ideale plek om te genieten van het stadsleven met een vleugje groen.

IDEALE INDELING
Binnen tref je een slimme indeling aan. De woning betreed je via een afgesloten portiek aan de straatzijde, met de entree op de 1e verdieping. De ruime woonkamer aan de voorzijde verwelkomt je met zijn gezellige sfeer, terwijl de keuken aan de achterzijde directe toegang biedt tot de tuin. Op deze verdieping vind je tevens een slaapkamer en een toilet.

GROTE ACHTERTUIN
Via de vaste trap bereik je de begane grond, waar nog twee slaapkamers te vinden zijn, samen met een ruime berging die eventueel ook als extra kamer/ruimte gebruikt kan worden. De badkamer, compleet met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Vanuit hier heb je ook directe toegang tot de grote achtertuin, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten.

PRACHTIGE LIGGING IN DE ESCH
De Esch staat bekend om zijn uitstekende ligging nabij de Maas, Kralingen en het bruisende centrum van Rotterdam. Deze rustige stadswijk biedt het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van een sfeervolle buurt. Maak prachtige wandelingen langs de Maas, verken de charmante straatjes van Kralingen, of duik in het bruisende stadsleven van Rotterdam.

VOORZIENINGEN IN OVERVLOED
In De Esch vind je alle voorzieningen binnen handbereik. Van winkels en restaurants tot scholen en sportfaciliteiten, alles is hier binnen handbereik. En met deze 4-kamerwoning met een riante tuin van 95m2, geniet je van het beste wat deze wijk te bieden heeft.

GENIET VAN HET STADSE LEVEN IN EEN OASE VAN RUST
Mis deze unieke kans niet om deze prachtige woning in Rotterdam De Esch jouw thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel van eigenaar veranderen!

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 98m2
Inhoud woning ca. 313m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 95m2
Oppervlakte berging in de tuin ca. 7m2
Oplevering in overleg
Bouwjaar omstreeks 1989
Erfpachtduur tot 22-09-2085 waarvan de canon is afgekocht tot 15-04-2054
Verwarming en warm water: Stadsverwarming
Definitief energielabel A
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 123,97 per 2024

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.827
Aangeboden sinds
26 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
313 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, balkon, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview