Verkocht

't Glop 14 1621 ES Hoorn

71m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1894
Bouwjaar
Een gloednieuw en charmant 4 kamer appartement, in hartje binnenstad, met 3 slaapkamers, een moderne badkamer en separate toiletruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping een gezellige living met openslaande deuren naar het zonnig gelegen dakterras van 10 m2. Ook de keuken is een plaatje te noemen, uitgevoerd in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een wijn/klimaatkast.
Bij de renovatie zijn hoogwaardige materialen gebruikt waardoor er een toekomstbestendige woning is gerealiseerd. Winkels, terrasjes, het havengebied, de markt, het station, de schouwburg en het stadsstrand zijn op loopafstand.
Kortom, een ontzettend leuk appartement op een ontzettend leuke plek!

Entree
Via de voordeur komt u in de tussenhal met inloopmat en meterkast. Hier heeft u middels een moderne stalen deur met glas toegang tot de chique diepe hal.
De wanden en het hoge plafond zijn gestuukt, er zijn inbouwspots, hoge plinten en overal paneeldeuren met mooi afgewerkte sierdeurposten. Op de grond ligt een lichte pvc vloer in visgraat (welke overal is doorgelegd), er is een diepe garderobe/bergkast met verlichting en een diepe kast met de wasmachineaansluiting, cv installatie en centraal afzuigsysteem.
In deze hal bevindt zich de trapopgang naar de woonverdieping en heeft u toegang tot de slaapkamers, badkamer en het separaat toilet.

Begane grond - 3 slaapkamers
1e Slaapkamer voorzijde – ruime kamer met rechte en gestuukte wanden, hoog gestuukt plafond met inbouwspots, groot draai/kiepraam, diepe trapkast, vaste internetaansluiting.
2e Slaapkamer achterzijde – leuke kamer met fijn lichtinval via het daglicht. Deze kan open en heeft elektrisch te bedienen raambekleding/zonwering. Gestuukte wanden en plafond met inbouwspots, hoge plinten en de pvc vloer is in deze kamer zonder drempels doorgelegd.
3e Slaapkamer achterzijde – vrijwel identiek aan de 2e slaapkamer maar iets breder.

Badkamer en separaat toilet
Modern betegelde badkamer met hoog plafond en centraal afzuigsysteem met eigen bediening. Inbouwspots verlichten de badkamer, maar ook de ronde spiegel heeft verlichting met tiptoets. Wastafelmeubel met 2 laden, designradiator, ruime douchehoek met koof voor de shampoo, thermostaatkraan met regen- en handdouche en drainafvoer.

De toiletruimte met wandcloset en fonteintje heeft net als de badkamer modern betegelde wanden en vloer, een hoog plafond met inbouwspot, koofje en centraal afzuigsysteem.

1e verdieping - Living met dakterras
De gezellige living heeft een pvc vloer gelegd in visgraat motief, de wanden hebben hoge plinten en zijn net zoals het plafond met inbouwspots glad gestuukt. De knusse zithoek heeft 2 Velux dakramen met top-down raambekleding.

Via openslaande deuren met zijramen komt u op het dakterras welke is gelegen op het zuidwesten. Het dakterras is gelegd met hardhouten vlonders en het dak van het terras is verzwaard, waardoor er b.v. een jacuzzi geplaatst worden. Plaats er nog een schutting voor meer privacy en u kunt hier heerlijk beschut genieten met prachtig zicht op de kerktoren en de binnenplaats.
Vrijwel de hele dag is hier de zon welke aan het eind van de dag verdwijnt achter het dak van de overburen.

Keuken
Moderne keuken in lichte kleurstelling met een licht natuurstenen werkblad. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en heeft kastjes, laden, een besteklade, bovenkastjes met bladverlichting en diverse inbouwapparatuur, zoals: inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiger met koolstoffilters, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, combimagnetron en een wijnklimaatkast.


Bijzonderheden:
- Beschermd Stadsgezicht
- VVE kosten € 133,75 per maand
- HR++ glas
- Gordijnen ter overname
- VVE met 5 eigenaren
- Overdrachtsbelasting komt verkoper toe
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.620
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
213 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview