Verkocht OV

Paul Scholtenrode 79 2717 HD Zoetermeer

50m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Welkom bij dit prachtige startersappartement!

Op Paul Scholterode 79 in Zoetermeer staat een fantastisch 2-kamerappartement met een ruim terras op je te wachten. Dit appartement is volledig instapklaar en biedt een uitstekende ligging op slechts een steenworp afstand van de randstadrail en het winkelcentrum "Buytenwegh". Bovendien bevindt het zich dichtbij scholen, een gezondheidscentrum, sportfaciliteiten en belangrijke uitvalswegen zoals de A12 en N206, waardoor je van alle gemakken voorzien bent.


Binnenkomst:

Betreed het appartement via het gezamenlijke entree op straatniveau, compleet met een beltableau en brievenbussen. Neem de trap of de lift naar de tweede verdieping, waar dit appartement zich bevindt.

Indeling van het appartement:

Bij binnenkomst betreed je een open ruimte die de entree verbindt met de keuken/woonkamer. De hal is voorzien van een meterkast, CV-opstelling en een recent vernieuwd toilet met fonteintje (2019/2020). De slaapkamer aan de voorzijde van de woning leidt naar de nette badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en een handige plek voor je wasmachine en droger. De badkamer is modern en goed onderhouden. De open keuken is uitgerust met handige inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, koel-/vriescombinatie, oven en afzuigkap. De woonkamer zelf is heerlijk licht en biedt toegang tot het ruime balkon van maar liefst 14m2, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Details
- Berging in de onderbouw voor het stallen van fietsen.
- Maandelijkse VvE-bijdrage van €172,53.
- Volledig gerenoveerd in 2019/2020.
- Woonoppervlakte van 50,54m2.
- Balkon van 14m2.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.452
Aangeboden sinds
26 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
164 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview